Sosiaalinen sirkus

Ikäihmiset

Luovaa liikuntaa, taidetta ja hauskaa yhdessä tekemistä. Kohtaamista ja läsnäoloa, iloa ja hyvinvointia. Harjoittelua jokaisen oman tilanteen ja voimavarojen mukaan.

Sirkus sopii kaikille!

Sirkusta ikääntyville

Sosiaalisessa sirkuksessa yhdistyy taidetoiminta ja luova liikkuminen. Sirkus tuo iloa, herättelee luovuutta, aktivoi liikkumaan ja kannustaa yhdessä tekemiseen. Tavoitteenamme on lisätä ikääntyvien henkistä ja fyysistä hyvinvointia, osallisuutta ja vuorovaikutusta.

”Meidän palvelukodissamme jumpataan hoitajan johdolla KotiTV:n etäkuntoutusohjelmia. Varsinkin sirkusjumppa väreineen ja innostavine hahmoineen on tehnyt jumppaamisesta hauskaa ja erilaista.
Ihana huomata että vuodenajat näkyvät ohjelmassa!”

Ota yhteyttä meihin jos haluat järjestää yhteisössäsi sirkustoimintaa ikäihmisille!

Ajankohtainen toiminta

Kotisirkus 2021–

Iäkkäiden ihmisten liikkumista ja kulttuuritoimintaa edistävää Kotisirkus -hanketta toteutetaan yhteistyössä maailman ensimmäisen geriatrisen televisiokanavan, KotiTV:n, Laajasalon ja Roihuvuoren palvelukeskusten, sekä muiden kumppaneiden. Hanke sisältää etäopetusta KotiTV:n kautta sekä ikäihmisten omia sirkusryhmiä, työpajoja, asukastapahtumia ja esityksiä pihoilla ja puistoissa.

Rahoitus: Helsingin kaupunki, Taiteen edistämiskeskuksen IKO – kulttuurihyvinvointia ikäihmisille -hanke.

Tue meitä!

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Liittymällä jäseneksi tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.