Harrastajille

Aikuisten sirkus

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa sirkusharrastus!

Vain tulennielentä puuttuu – vai puuttuuko?

Aikuisten sirkustunnit ovat hauska ja erilainen tapa liikkua sekä  pitää huolta kehosta. Sirkuksessa yhdistyvät luova liikunta, leikki ja rento yhdessä tekeminen.

Tunneilla pääsee kurkistamaan monipuolisesti sirkuksen maailmaan. Alkulämmittelyiden jälkeen harjoitellaan eril lajeja ryhmän kiinnostuksen mukaan. Lattia-akrobatiassa tulevat tutuiksi esimerkiksi kuperkeikat, päälläseisonta, käsinseisonta ja kärrynpyörät. Tekniikoita harjoitellaan permannon lisäksi ilmavolttiradalla ja trampoliinilla. Pääset kokeilemaan myös jongleerausta, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja ihmispyramideja. Teemme lisäksi liikkuvuutta ja voimaa tukevia harjoituksia.

Aikuisten sirkuskurssi on avoimen tason ryhmä. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta sirkusharjoittelusta. Kurssi sopii kaikenikäisille aikuisille, jotka haluavat päästä harjoittelemaan mahdollisimman monia sirkuslajeja. Helpotamme ja vaikeutamme harjoituksia tarpeen mukaan.

Ota mukaan

  • Liikuntaan sopivat vaatteet
  • Paljaat varpaat
  • Vesipullo

Aikuisten sirkus, kevät 2024

Sirkus Magentan kaikki harrastusryhmät muuttavat uusiin tiloihin Itäkeskukseen osoitteeseen Itäkatu 7 tammikuusta 2024 alkaen.

Ryhmä
Päivä
Treeniaika
Opetuskausi
Loma(t)
Hinta €
Ohjaaja(t)
Aikuisten sirkuspeklo 17–18.3026.1.–24.5. (16 kertaa)23.2., 29.3.280Marjukka Mykkänen

Ilmoittaudu mukaan!

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.