Harrastajille

Aerial straps

Mitä tapahtuu, jos yhdistää karusellin ja voimistelurenkaat?

Peittoa keskipakoisvoima

Aerial straps eli liinat on hauska, koukuttava ja haastava ilma-akrobatian laji. Liinoilla tehtävät liikkeet ovat dynaamisia ja vaikuttavia. Liinat soveltuvat erinomaisesti muiden ilma-akrobatialajien tueksi. Laji kehittää monipuolisesti voimaa ja liikkuvuuttaa myös käsinseisonnan, akrobatian sekä tanko- ja tolppalajien kannalta.

Alkeiskurssilla opetellaan liinojen perustekniikoita sekä kehitetään lajin vaatimaa voimaa ja liikkuvuutta. Alkuun painopiste on liikkeiden turvallisessa suorittamisessa ja voiman kasvattamisessa. Koska liikkeet tehdään ranteisiin pujotettavista lenkeistä roikkuen, laji vaatii voimaa etenkin ylävartalolta.

Jatkotasolla harjoitellaan hieman edistyneempiä tekniikoita osallistujien taitojen ja voimien mukaan. Ohjelmassa on erilaisia asennonvaihtoja, voimakehitystä, spagaatteja, ynnä muuta.

Jatkokurssilla vaaditaan joko perustekniikoiden hallintaa tai riittävää kokemusta muusta ilma-akrobatia- tai tankolajista. Pystyt kääntymään ylösalaisin vapaasta roikunnasta, siellä roikkuminen ei ole sinulle pelottavaa ja lihakoukusta sinulle ei tule ensimmäisenä mieleen Kapteeni Koukku. Aiemmilla alkeiskursseilla nostovoimaa kehittäneiden suositellaan ehdottomasti jo tulevan mukaan!

Ryhmät ovat aikuisille.

Ota mukaan

  • Liikuntaan sopivat vaatteet
  • Halutessasi alkuun mikä tahansa rannesuoja hiertymien estämiseksi
  • Vesipullo

Aerial straps, syksy 2024

Ryhmä
Päivä
Treeniaika
Opetuskausi
Loma(t)
Hinta €
Ohjaaja(t)
Aerial straps, alkeistasokeklo 17.30–1921.8.–11.12. (16 kertaa)16.10.280Pihla Aarnisalo
Marjukka Mykkänen
Aerial straps, jatkotasokeklo 19–20.3021.8.–11.12. (16 kertaa)16.10.280Pihla Aarnisalo
Marjukka Mykkänen

Aerial straps, kevät 2024

Sirkus Magentan kaikki harrastusryhmät muuttavat uusiin tiloihin Itäkeskukseen osoitteeseen Itäkatu 7 tammikuusta 2024 alkaen.

Ryhmä
Päivä
Treeniaika
Opetuskausi
Loma(t)
Hinta €
Ohjaaja(t)
Aerial straps, alkeistasokeklo 17.30–19.0024.1.–22.5. (16 kertaa)21.2., 1.5.280Marjukka Mykkänen

Ilmoittaudu mukaan!

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.