Harrastajille

Ryhmäakrobatia

Yhdessä liikkumisen iloa, itsensä ylittämistä, naurua ja hämmästyttäviä sirkustemppuja!

Yhdessä korkeammalle!

Ryhmäakrobatiassa yhdistyvät voima, tasapaino ja luottamus. Tunneilla pääset kokeilemaan vaikuttavia liikkeitä yhdessä ryhmäsi kanssa, ja samalla kehität kehonhallintaa ja yhteistyökykyä.

Tunneilla tehdään ihmispyramideja, liikkuvia ja staattisia ryhmäakroliikkeitä sekä ristiheittoja (banquine). Tuntien sisältöä muokataan osallistujien taitojen mukaan, ja mahdollisuuksien mukaan kehitetään myös aivan uusia temppuja! Ryhmäakrobatia tarjoaa ainutlaatuisen tavan parantaa kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa samalla kun nautitaan ryhmän yhteishengestä ja yhdessä tekemisen ilosta. Laji mahdollistaa myös luovan kokeilun.

Tunti on avoimen tason ryhmä, joten osallistuminen ei vaadi aiempaa ryhmäakrobatiakokemusta. Harjoituksia helpotetaan ja vaikeutetaan tarpeen mukaan, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan tason. Ryhmäakrobatiassa on useita rooleja ja laji sopii mainiosti kaikenlaisille harrastajille.

Ota mukaan

  • Mukavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Paljaat varpaat
  • Vesipullo

Ryhmäakrobatia, syksy 2024

Ryhmä
Päivä
Treeniaika
Opetuskausi
Loma(t)
Hinta €
Ohjaaja(t)
Ryhmäakrobatia, avoin tasomaklo 19–20.3019.8.–9.12. (16 kertaa)14.10.280Sonja Heikkilä

Ilmoittaudu mukaan!

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.