Harrastajille

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelu on ohjaamatonta treeniaikaa, jolloin sirkusammattilaiset ja itsenäisesti harjoittelevat aikuiset harrastajat voivat harjoitella omalla vastuullaan. Sirkus Magentan tilassa on mahdollisuus treenata mm. ilma-akrobatiaa, trampoliinia, lattia-akrobatiaa ja jongleerausta. Magentalta löytyy laaja valikoima sirkusvälineitä lainattavaksi treenien ajaksi, tai voit ottaa mukaan omat välineesi. Tila soveltuu erittäin hyvin myös tanssin harjoitteluun, lattiamateriaalina on Harlequin Allegro akrobatia- ja tanssilattia. Voit treenata kaikissa saleissa, joissa ei ole samaan aikaan Magentan opetusta. 

Vapaaharjoitteluun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan voit tulla paikalle haluamanasi ajankohtana aukioloajan puitteissa. Tervetuloa!

Kevät- ja kesäkausi 2024

Ma-pe klo 9–15 (ei vapaaharjoittelua 30.5., 21.6. ja 15.-28.7.)
Pe
klo 18:30–21 (14.6. saakka, jatkuu 16.8.)

Hinnasto
  • Jäsenet: 4 € / kerta
  • Muut: 6 € / kerta
  • 10 kerran kortti: 50 €
  • Kuukausikortti: 50 €

Kertamaksu maksetaan treenien yhteydessä. Vaihtoehtoina ensisijaisesti MobilePay, myös korttimaksu on mahdollinen. Sirkus Magenta ry:n jäsenmaksu on 20 € / vuosi (varsinainen jäsen) tai 40 € (kannatusjäsen). Jäseneksi voi liittyä täällä

10 kerran kortti on henkilökohtainen ja se on voimassa 3 kk ostohetkestä, mukaan lukien arkipyhät ja loma-ajat. 10 kerran kortilla saa harjoitella kaikkina vapaaharjoitteluaikoina. Kortin säilyttäminen on omistajan vastuulla, ja sen tulee olla mukana vapaaharjoittelussa. Magentan vapaaharjoittelun valvoja merkitsee vapaaharjoittelukäynnin korttiin. Jos kortti katoaa, ilmoita siitä Magentalle. 10 kerran kortti ostetaan treenin yhteydessä joko MobilePaylla tai korttimaksulla. 

Kuukausikortti on henkilökohtainen ja se on voimassa 30 päivää ostamishetkestä, mukaan lukien arkipyhät ja loma-ajat. Kuukausikortilla saa harjoitella kaikkina vapaaharjoitteluaikoina. Kortin säilyttäminen on omistajan vastuulla, ja sen tulee olla mukana vapaaharjoittelussa. Jos kortti katoaa, ilmoita siitä Magentalle. Kuukausikortti ostetaan treenin yhteydessä joko MobilePaylla tai korttimaksulla.

Sijainti

Sirkus Magentan tila, Itäkatu 7, Kauppakeskus Itis, 00930 Helsinki

Katso tarkemmat saapumisohjeet ja esteetön reitti täältä

Vapaaharjoittelun ohjeet

Vapaaharjoittelu tapahtuu omalla vastuulla. Vapaaharjoittelijat eivät ole vakuutettuja Magentan puolesta. Treenaajan on tiedettävä, mitä hän on tekemässä ja huolehdittava, että hän ei vaaranna itsensä eikä muiden harjoittelijoiden turvallisuutta. 

Magentan välineitä voi hyödyntää omassa treenissä, kunhan tietää mitä tekee, pitää niistä hyvää huolta ja palauttaa ne takaisin omalle paikalleen. Välineistä voi tiedustella lisää vapaaharjoittelun valvojalta. 

Magentan tilassa noudatetaan turvallisemman tilan ohjeita ja toivomme, että tilan käyttäjät pyrkivät myös toimimaan niiden mukaisesti.

Ilma-akrobatiavälineitä voi kiinnittää vain jo valmiina oleviin kiinnityspisteisiin. Jos haluat tehdä omia kiinnityksiä, on niihin saatava lupa Magentan työntekijältä tai vapaaharjoittelun valvojalta.

Mikäli sattuu onnettomuus, ole ensisijaisesti yhteydessä hätäkeskukseen. Jos tarvitset ensiaputarvikkeita, ne löytyvät sirkustilan aulasta eväsalueelta, keittiöstä oven vierestä ja sirkusvälinevarastosta etualalta.

Ilmoittaudu mukaan!

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.