Tilaa sirkuselämys

Työhyvinvointi

Kohota työporukan yhteishenkeä Sirkus Magentan hauskassa ja osallistavassa sirkustyöpajassa!

Työhyvinvointi ja virkistäytyminen

Järjestämme työyhteisöille toiveiden mukaan helposti lähestyttävää tai hurjapäistä sirkusohjelmaa – ja mitä vain niiden väliltä. Jos työyhteisösi kaipaa haastetta, pääsette kiipeilemään sirkustilan korkeuksissa ja rakentamaan ihmispyramideja. Voimme myös temppuilla matalalla kynnyksellä, jongleerata, leikkiä ja tutustua erilaisiin sirkusvälineisiin. Minkä tahansa vaihtoehdon valitsettekin, sirkus tuo taatusti innostavaa ja virkistävää vaihtelua arkirutiineihin.

”Sirkus oli hauskaa, hyvin järjestettyä ja innokkaiden energisten ammattilaisten ohjaamaa. Tajusin, että meillä kaikilla on hyödyntämätöntä potentiaalia, jonka voi löytää ylittäessä omia rajojaan.”

Sirkus tukee työhyvinvointia monipuolisesti. Se on paitsi iloinen irtiotto kiireisestä arjesta, myös tilaisuus hioa työryhmän vuorovaikutustaitoja ja toimintatapoja.

Näin työyhteisösi hyötyy sirkuksesta
  • iloa, naurua ja liikettä työpäivään
  • ryhmätyöskentelyn ja kommunikoinnin vahvistaminen
  • työroolien unohtaminen
  • mahdollisuus yllättää itsensä ja kollegat 
  • stressin ja hartiajumien häätäminen
  • työkaverin kannustaminen ja luottamuksen lisääminen
  • esiintymistaidon vahvistaminen

Päästäkää yhdessä työryhmän luova energia valloilleen! Järjestämme sirkustyöpajoja isoille ja pienille työyhteisöille. Voimme toteuttaa lyhyen työpajan tai koko päivän mittaisen kokonaisuuden. Tilaa meiltä juuri teidän työyhteisöllenne sopiva sirkuselämys!

“Tämä paransi omaa työhyvinvointia ja jaksamista,
antoi ideoita ja tutustutti ihmisiin eri puolilla taloa.”

Pyydä tarjous

Sirkus Magenta järjestää työhyvinvointi- ja virkistyspäivien ohjelmaa joustavasti ympäri pääkaupunkiseutua. Tilaa meiltä juuri teidän työyhteisöllenne sopiva sirkuselämys!

Pyydä tarjous

Sirkus Magenta on voittoa tavoittelematon yhdistys. Ydintoimintaamme on sosiaalinen sirkus, jolla tuetaan erityisen tuen tarpeessa olevien ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Toimintaamme osallistumalla tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.