Harrastajille

Tiiviskurssit

Tiiviskurssit aikuisille

Sirkus Magenta järjestää eri sirkuslajien tiiviskursseja talvilomaviikolla 19.-24.2.2024. Kurssit kestävät 2 x 2 h ja niiden hinta on 50 €. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

Aerial straps avoin ja keskitaso ma 19.2. klo 17-19 ja ke 21.2. klo 17-19

Aerial straps eli liinat on hauska, koukuttava ja haastava ilma-akrobatian laji. Liinoilla tehtävät liikkeet ovat dynaamisia ja vaikuttavia. 

Aerial strapsin tiiviskurssilla opetellaan liinojen perustekniikoita sekä kehitetään lajin vaatimaa voimaa ja liikkuvuutta. Tiiviskurssi sopii aloittelijoille sekä harrastajille, joilla on lajista jo hieman kokemusta.

Ohjaajana Pihla Aarnisalo.

Käsinseisonta ma 19.2. klo 19-21 ja ke 21.2. klo 19-21

Käsinseisonnan tiiviskurssi sopii kaikille kaikille lajista kiinnostuneille ja vähän jo lajiin tutustuneille. Kurssilla perehdytään käsinseisonnan perusteisiin ja samalla saat eväitä omatoimiseen harjoitteluun.

Ohjaajana Pihla Aarnisalo.

Notkeusakrobatia alkeis- ja jatkotaso ma 19.2. klo 19-21 ja ke 21.2. klo 19-21

Notkeusakrobatiassa kehitetään koko kehon liikkuvuutta pääosin aktiivisilla, mutta myös passiivisilla venytyksillä. Harjoittelun apuna käytetään joogapalikoita ja kuminauhoja. Voit ottaa omasi mukaan tai käyttää Magentan välineitä.

Kurssilla kehitetään koko kehon liikkuvuutta ja notkeusakrobatia-asennoissa tarvittavaa lihasvoimaa haastavammilla aktiivisilla ja passiivisilla harjoituksilla. Keskitymme erityisesti klassisiin notkeusakrobatia-asentoihin. Tiiviskurssi sopii kaikille kaikille lajista kiinnostuneille ja vähän jo lajiin tutustuneille.

Ohjaajana Marjukka Mykkänen. 

Hammock ti 20.2. klo 17-19 ja la 24.2. klo 12-14

Kieputtelua, pujottelua, pudotuksia ja keinumista! Hammock-tiiviskurssi tarjoaa matalan kynnyksen reitin ilma-akrobatian maailmaan.

Hammock on vertikaalikankaasta sidottu lenkki, jolla tehdään kankailta, köydeltä, rengastrapetsilta ja trapetsilta tuttuja liikkeitä. Tunneilla harjoitellaan yksittäisiä temppuja ja yhdistellään niitä lyhyiksi sarjoiksi.

Avoimen tason tiiviskurssi sopii aloittelijoista edistyneisiin. Välineellä voi tehdä myös vaativia sidontoja, jotka tarjoavat haastetta ilma-akrobatiaa jo pidempäänkin harrastaneille konkareille.

Ohjaajana Hanne Vartiainen.

Vannetanssi to 22.2. klo 19-21 ja la 24.2. klo 12-14 

Ota haltuun vannetanssi eli huuppaus! Kurssilla harjoitellaan liikettä ja ilmaisua vanteiden kanssa hyvän musiikin tahtiin.

Opettelemme erilaisia temppuja ja liikeyhdistelmiä sekä useamman vanteen samanaikaista pyörittämistä. Harjoittelemme valmiin koreografian.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki ensikertalaisista jo harjaantuneempiin yhteishuuppailua kaipaaviin harrastajiin. Tervetuloa vannetanssimaan!

Ohjaajana Tea Malmström.

Ilmoittaudu mukaan!

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.