Harrastajille

Lasten esiintyvä sirkusryhmä

Taianomaisia hetkiä sirkuksen ainutlaatuisessa maailmassa

Estradi kaipaa tähtiään!

Lasten esiintyvän ryhmän harjoituksissa yhdistyvät luovuus, leikkisyys, yhdessä tekeminen ja taitojen oppiminen. Alkulämmittelyiden jälkeen keskitymme monipuolisesti erilaisiin sirkuslajeihin, kuten lattia-akrobatiaan, jongleeraukseen, pariakrobatiaan ja ilma-akrobatiaan. Sirkus on siitä ihana ilmiö, että sieltä löytyy omanlainen tyyli kaikille.

Pääset harjoittelemaan sirkusvälineiden itsenäistä käyttöä, esityksen valmistelemista monelta eri kantilta, ilmaisutaitoja ja esiintymistekniikoita. Loppukaudesta sivuamme vähän myös esiintymisjännityksen kanssa painiskelemista. Yhdessä suunnittelemme ja harjoitelemme esityksiä, jotka huipentuvat kurssin lopussa järjestettävään yleisöesitykseen. Järjestämme sitä ennen pieniä esityksiä myös toisillemme tuntien aikana.

Tämä on tilaisuutesi loistaa lavalla ja kokea esiintymisen riemu turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Mukaan tarvitset vain avoimen mielen ja halun oppia – me tarjoamme tarvittavat välineet ja ohjauksen. Tervetuloa mukaan luomaan taianomaisia hetkiä ja kokemaan sirkuksen ainutlaatuinen taika yhdessä muiden innokkaiden harrastajien kanssa!

Ikäryhmä

  • 6-12 vuotta

Ota mukaan

  • Mukavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Paljaat varpaat tai sukat
  • Vesipullo

Lasten esiintyvä ryhmä, syksy 2024

Ryhmä
Päivä
Treeniaika
Opetuskausi
Loma(t)
Hinta €
Ohjaaja(t)
Lasten esiintyvä ryhmäkeklo 16–17.3021.8.–11.12. (16 kertaa)16.10.280Sonja Heikkilä

Ilmoittaudu mukaan!

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.