Sosiaalinen sirkus

Lapset ja nuoret

Klovneriaa, akrobatiaa, jongleerausta, esiintymistä, huikeita temppuja ja hauskaa yhdessä tekemistä. Kohtaamista ja läsnäoloa, iloa ja hyvinvointia. Harjoittelua jokaisen oman tilanteen ja voimavarojen mukaan.

Sirkus sopii kaikille!

Sirkusta lapsille ja nuorille

Sirkus Magenta on järjestänyt sirkustoimintaa tukea tarvitseville lapsille ja nuorille jo yli kymmenen vuoden ajan. Maksuton sirkusharrastus tarjoaa mahdollisuuden harjoitella vuorovaikutustaitoja ja ryhmässä toimimista luovan liikunnan ja taiteen keinoin, turvallisessa ympäristössä.

”Sirkuksessa saa olla oma itsensä. Se tuntuu hyvältä.”

Ota yhteyttä meihin jos haluat järjestää yhteisössäsi sirkustoimintaa lapsille ja nuorille!

Ajankohtainen toiminta

Lasten ja nuorten sirkuskerho Vuosaaressa

Lasten ja nuorten avoimet viikoittaiset sirkuskerhot 717-vuotiaille lapsille ja nuorille Helsingin Vuosaaressa. Järjestämme nuorille myös tulikursseja, nutasirkusta ja muuta avointa sirkustoimintaa. Yhteistyössä Helsingin kaupungin nuorisopalvelut. Katso aikataulut täältä.

Rahoitus: Urlus-säätiö

Taidot elämään 2015–

VALMA-luokilla opiskelevien nuorten elämäntaitojen ja työelämävalmiuksien tukeminen taiteen keinoin. Yhteistyössä Lasten ja nuorten säätiö.

Rahoitus: STEA, Starckjohann-säätiö.

Sateenkaarisirkus 2019–

Sirkusta sateenkaarinuorille ja koulutuksia nuoriso-ohjaajille. Yhteistyössä Helsingin kaupungin sateenkaareva nuorisotyö.

Rahoitus: Taike.

Tue meitä!

Sirkus Magenta ehkäisee syrjäytymistä sekä tukee hyvinvointia sirkuksen keinoin. Annamme hankalissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Liittymällä jäseneksi tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.