Sosiaalinen sirkus

Vammaiset ja muut erityisryhmät

Klovneriaa, akrobatiaa, jongleerausta, esiintymistä ja hauskaa yhdessä tekemistä. Kohtaamista ja läsnäoloa, iloa ja hyvinvointia. Harjoittelua jokaisen oman tilanteen ja voimavarojen mukaan.

Sirkus sopii kaikille!

Sirkusta erityisryhmille

Sirkus Magenta on järjestänyt sirkustoimintaa erityisryhmille jo yli kymmenen vuoden ajan. Kehitysvammaisten ja autismin kirjon nuorten aikuisten sirkus- ja teatteriryhmä järjestetään vuosittain ja projekteja on tehty mm. näkövammaisten ja mielenterveyskuntoutujien kanssa.

”Kaikki otettiin porukkaan, kaikki oli yhtä. Vaikka joku oli pois, tuntui että sai tukea, vaikka oli joku heikko hetki.”

Ota yhteyttä meihin jos haluat järjestää yhteisössäsi sirkustoimintaa erityisryhmille!

Ajankohtainen toiminta 

Sörkän säkenöivän sirkuksen maksuttomat esitykset

Tervetuloa Sörkän säkenöivän sirkuksen esitykseen! Vuoden 2023 esityksessä seikkaillaan huvipuistossa – vauhtia ja jännittäviä tilanteita ei siis puutu. Sirkus- ja teatteriryhmä koostuu kehitysvammaisista ja autismikirjolla olevista esiintyjistä. Ohjauksesta vastaavat Sirkus Magenta ja Helsingin kaupungin nuorisopalvelut. Esitystä siivittää Resonaarin live-bändi.

Esitykset, ilmoittautuminen ja esteettömyys:

Esitysajat:

  • Torstai 30.11.2023 klo 13 (KENRAALIHARJOITUS)
  • Torstai 7.12.2023 klo 13
  • Lauantai 9.12.2023 klo 18.30

Esityksiin on vapaa pääsy, mutta ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Myös pyörätuolipaikat tulee varata erikseen. Ilmoittaudu ja varaa pyörätuolipaikat tämän linkin kautta: Ilmoittautumislomake (linkki johtaa Google Forms -lomakkeeseen)

Ikäsuositus: Koululaiset ja sitä vanhemmat. Esityksessä on joitakin jännittäviä kohtia ja hahmoja, jotka voivat pelottaa pieniä lapsia.

Esityspaikka: Narrin näyttämö, Sörnäisten rantatie 31 A, 3. kerros, Helsinki.

Esteettömyys: Kolmanteen kerrokseen pääsee hissillä. Tila ei ole täysin esteetön: Narrin teatterin hissi on 76,5 cm syvä ja kapein kohta on 76,5 cm leveä. Sekä hississä että ulko-ovella on pieni kynnys.

Ovet aukeavat puoli tuntia ennen esityksen alkua. Aulatila on pieni, joten kovin aikaisin ei kannata tulla. Tulethan paikalle vain terveenä!

Yhteistyökumppanit

Toiminnasta vastaa Sirkus Magenta ry. Yhteistyökumppanit ovat Helsingin kaupungin nuorisopalvelut (Narrin näyttämö), Musiikkikeskus Resonaari ja Kehitysvammatuki 57 ry. Projektin mahdollistavat Taiteen edistämiskeskus ja Helsingin kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätiedot

Toimistotaikuri Maija Iltanen:
tuottaja(a)sirkusmagenta.fi 

Tue meitä!

Sirkus Magenta ehkäisee syrjäytymistä sekä tukee hyvinvointia sirkuksen keinoin. Annamme hankalissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Liittymällä jäseneksi tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.