Harrastajille

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.

Ilmoittautumislomakkeet

Syksyn harrastusryhmät 2024

Aikuisten tiiviskurssit 2024

Lasten sirkusleirit 2024

Magenta Juggling Convention 2024

Ohjeita

Kokeilukerrat

Kokeilu on maksutonta ja onnistuu, jos ryhmässä on tilaa. Voit ilmoittautua maksuttomalle kokeilukerralle valitsemalla ilmoittautumislomakkeesta kohdan ”Kokeilukerta”. Sitovasti ilmoittautuvat ovat kuitenkin etusijalla ja kokeilukertoja perutaan sitä mukaa kun ryhmä täyttyy. Lähetämme sinulle sähköpostia, jos menetät kokeilupaikkasi. Kokeilumahdollisuus ei koske leirejä tai tiiviskursseja.

Poissaolojen korvaaminen

Poissaoloja voi korvata muissa vastaavissa ryhmissä. Ilmoita meille korvauskerrasta ennen korvaustunnille osallistumista (). Ilmoittaminen riittää, erillistä kuittausta ei tarvitse odottaa. Korvauksia voi siirtää seuraavalla kaudelle vain, jos olet edelleen Sirkus Magentan harrastaja. Korvausmahdollisuus ei koske leirejä tai tiiviskursseja.

Vakuutukset

Osallistujia ei ole vakuutettu Sirkus Magentan toimesta. Kannattaa varmistaa, että vakuutuksesi kattaa sirkusharrastuksen.

Mahtuuko mukaan?

Ilmoittautumistilanne selviää parhaiten ilmoittautumalla ryhmään. Ilmoittautumisvahvistuksesi kertoo sinulle mahduitko mukaan ja mikäli ryhmä on jo täynnä, saat paikan jonotuslistalta.

 

Tärkeää

Muista lukea ilmoittautumisehdot ja ohjeet tarkasti ennen ilmoittautumista. Kysy tarvittaessa lisätietoja:

Vapaaoppilaspaikat ja alennukset

Voit hakea kurssimaksun alennusta tai vapaaoppilaspaikkaa Magentan harrastusryhmiin kausittain. Seuraavaksi hakuun tulevat syksyn 2024 ryhmät. Tiedotamme niistä alkusyksyn 2024 aikana. Seuraa ilmoittelua!

Ilmoittautumisehdot

Osallistumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova ja peruminen pitää tehdä sähköpostitse viimeistään 14 vuorokautta ennen opetuksen alkamispäivää. Muussa tapauksessa perimme koko osallistumismaksun. Perumismahdollisuus ei koske tämän rajan jälkeen tehtyjä ilmoittautumisia. Maksamatonta laskua tai kurssin kesken jättämistä ei katsota perumisilmoitukseksi. Asia on selvä vasta, kun olet saanut kuittauksen sähköpostitse lähettämääsi perumisilmoitukseen.

Loukkaantuminen

Loukkaantumis- tai sairaustapauksissa osallistumismaksu hyvitetään sairausloman ajalta lääkärintodistusta vastaan. Hyvitystä ei tehdä takautuvasti, vaan asiasta on ilmoitettava heti osoitteeseen . Hyvitys ei koske kaverin tai parin osallistumismaksua.

Force majeure

Sirkus Magenta siirtyy etäopetukseen, jos lähiopetus joudutaan lopettamaan meistä riippumattomista syistä. Etäopetusta järjestetään kaksi viikkoa, jonka jälkeen osallistuja voi valita haluaako jatkaa kauden loppuun. Etäopetus jatkuu, jos osallistujia tulee riittävästi. Osallistumaksun loppuosa palautetaan kaikille, jotka eivät jatka etäopetuksessa.

Maksujen palautus

Maksujen palautuksesta veloitetaan kaikissa tapauksissa 15 euron käsittelymaksu. 

Tue meitä!

Sirkus Magenta ehkäisee syrjäytymistä sekä tukee hyvinvointia sirkuksen keinoin. Annamme hankalissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Liittymällä jäseneksi tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.