Harrastajille

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.

Kevätkausi joudutiin lopulta perumaan koranarajoitusten takia!

Kevät 2021 (peruttu)

Kevään 2021 etäkurssit

Kesän 2021 ulkokurssit

Ohjeita

Kokeilukerrat

Kokeilu on maksutonta ja onnistuu, jos ryhmässä on tilaa. Sovi kokeilukerrasta etukäteen ottamalla yhteyttä:

Poissaolojen korvaaminen (ei voimassa korona-aikaan)

Poissaoloja voi korvata muissa vastaavissa ryhmissä. Ilmoita meille korvauskerrasta ennen korvaustunnille osallistumista (). Ilmoittaminen riittää, erillistä kuittausta ei tarvitse odottaa. Korvauksia voi siirtää seuraavalla kaudelle vain, jos olet edelleen Sirkus Magentan harrastaja.

Vakuutukset

Osallistujia ei ole vakuutettu Sirkus Magentan toimesta. Kannattaa varmistaa, että vakuutuksesi kattaa sirkusharrastuksen.

Mahtuuko mukaan?

Ilmoittautumistilanne selviää parhaiten ilmoittautumalla ryhmään. Ilmoittautumisvahvistuksesi kertoo sinulle mahduitko mukaan ja mikäli ryhmä on jo täynnä, saat paikan jonotuslistalta.

 

Tärkeää

Muista lukea ilmoittautumisehdot ja ohjeet tarkasti ennen ilmoittautumista. Kysy tarvittaessa lisätietoja:

Korona

  • Osallistu vain terveenä
  • Maskisuositus aikusille
  • Huolehdi käsihygieniasta
  • Noudata turvavälejä
  • Vältä pukuhuoneiden käyttöä

Ilmoittautumisehdot

Osallistumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova ja peruminen pitää tehdä sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen opetuksen alkamispäivää. Muussa tapauksessa perimme koko osallistumismaksun. Maksamatonta laskua tai kurssin kesken jättämistä ei katsota perumisilmoitukseksi. Asia on selvä vasta, kun olet saanut kuittauksen sähköpostitse lähettämääsi ilmoitukseen.

Loukkaantuminen

Loukkaantumis- tai sairaustapauksissa osallistumismaksu hyvitetään sairausloman ajalta lääkärintodistusta vastaan. Hyvitystä ei tehdä takautuvasti, vaan asiasta on ilmoitettava heti osoitteeseen . Hyvitys ei koske kaverin tai parin osallistumismaksua.

Force majeure

Sirkus Magenta siirtyy etäopetukseen, jos lähiopetus joudutaan lopettamaan meistä riippumattomista syistä. Etäopetusta järjestetään kaksi viikkoa, jonka jälkeen osallistuja voi valita haluaako jatkaa kauden loppuun. Etäopetus jatkuu, jos osallistujia tulee riittävästi. Osallistumaksun loppuosa palautetaan kaikille, jotka eivät jatka etäopetuksessa.

Maksujen palautus

Maksujen palautuksesta veloitetaan kaikissa tapauksissa 15 euron käsittelymaksu. 

Tue meitä!

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Liittymällä jäseneksi tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.