Harrastajille

Esiintyvä sirkusryhmä

Ollako vai eikö olla esiintyvä sirkusharrastaja?

Uudet tähdet syntyvät!

Aikuisten sirkusharrastajien esiintyvä ryhmä tarjoaa mahdollisuuden syventyä sirkustaiteeseen ja kehittää esiintymistaitoja rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tämä kurssi on suunnattu kaikille aikuisille, jotka haluavat kokeilla siipiään esiintyvänä sirkustaiteilijana – aiempia taitovaatimuksia ei ole!

Ryhmän harjoituksissa yhdistyvät luovuus, yhteisöllisyys ja tekninen taitavuus. Alkulämmittelyiden jälkeen keskitymme monipuolisesti erilaisiin sirkuslajeihin, kuten lattia-akrobatiaan, jongleeraukseen, pariakrobatiaan ja ilma-akrobatiaan. Pääset harjoittelemaan myös sirkusvälineiden käyttöä ja esiintymistekniikoita, joiden avulla opit luomaan oman uniikin sirkusesityksen.

Esiintyvässä ryhmässä panostamme myös ilmaisutaitojen ja näyttämöesityksen kehittämiseen. Yhdessä suunnitellaan ja harjoitellaan esityksiä, jotka huipentuvat kurssin lopussa järjestettävään yleisöesitykseen. Tämä on tilaisuutesi loistaa lavalla ja kokea esiintymisen riemu turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Tämä kurssi sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat syventyä sirkuksen maailmaan ja haastaa itseään uudenlaisella tavalla. Mukaan tarvitset vain avoimen mielen ja halun oppia – me tarjoamme tarvittavat välineet ja ohjauksen. Tervetuloa mukaan luomaan taianomaisia hetkiä ja kokemaan sirkuksen ainutlaatuinen taika yhdessä muiden innokkaiden harrastajien kanssa!

Ota mukaan

  • Mukavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Paljaat varpaat tai sukat
  • Vesipullo

Aikuisten esiintyvä sirkusryhmä, syksy 2024

Ryhmä
Päivä
Treeniaika
Opetuskausi
Loma(t)
Hinta €
Ohjaaja(t)
Aikuisten esiintyvä ryhmätoklo 19–20.3022.8.–12.12. (16 kertaa)17.10.280Ghia Fieandt

Ilmoittaudu mukaan!

Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tuo vaikeissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.