Tilaa sirkuselämys

Sirkuspolttarit

Ikimuistoisimmat polttarit vietetään sirkuksessa!

Sirkuspolttarit

Sirkuspolttareissa temppuillaan akrobatian, jongleerauksen ja klovnerian parissa hikeä ja naurua säästelemättä. Ohjelma voidaan toteuttaa haluamanne teeman mukaisesti ja se voi olla toiveidenne mukaan fyysisempää tai kevyempää. Polttareissamme on nähty muun muassa sirkussalapoliisi Bling ohjaamassa vakoojataitojen saloihin!

Tilassamme sirkuslajeina voivat olla esimerkiksi leikillinen ja hurjapäinenkin pari- ja ryhmäakrobatia (esim. ihmispyramidit, joista saa huikeita valokuvia!) sekä trampoliini ja erilaiset värikkäät, hauskat sirkusvälineet. Meillä pystyy myös tutustumaan ilma-akrobatiaan. 

Sirkuspolttareiden peruspaketin kesto on kaksi (2) tuntia.

Sirkuspolttareille voi halutessanne tuoda omia tarjoiluja. Tilassa on keittiö sekä tarjoiluastioita. Tilastamme löytyy myös suihku.

Peruspaketin hinta on 350 € (sis. 10 henkilöä, lisähenkilöt 35 € / henkilö). 

Sirkuspolttareita järjestetään lauantaisin klo 10-18 välillä.

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Pyydä tarjous tästä.

”Koko porukka oli enemmän kuin tyytyväinen – kaikki odotukset täyttyivät. Ohjaaja oli ammattitaitoinen ja tekeminen oli juuri sellaista hauskaa yhdessä tekemistä kuin toivoimmekin. Myös polttarisankari tykkäsi kovasti!”

Pyydä tarjous

Sirkus Magenta järjestää synttäreitä ja polttareita joustavasti ympäri pääkaupunkiseutua. Suunnitellaan yhdessä unelmienne päivä!

Pyydä tarjous

Sirkus Magenta on voittoa tavoittelematon yhdistys. Ydintoimintaamme on sosiaalinen sirkus, jolla tuetaan erityisen tuen tarpeessa olevien ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Toimintaamme osallistumalla tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.