Tilaa sirkuselämys

Polttarit ja synttärit

Ikimuistoisimmat polttarit ja synttärit vietetään sirkuksessa!

Polttarit

Sirkuspolttareissa temppuillaan akrobatian, jongleerauksen ja klovnerian parissa hikeä ja naurua säästelemättä. Ohjelma voidaan toteuttaa haluamanne teeman mukaisesti ja se voi olla toiveidenne mukaan fyysisempää tai kevyempää. Polttareissamme on nähty muun muassa sirkussalapoliisi Bling ohjaamassa vakoojataitojen saloihin!

”Koko porukka oli enemmän kuin tyytyväinen – kaikki odotukset täyttyivät. Ohjaaja oli ammattitaitoinen ja tekeminen oli juuri sellaista hauskaa yhdessä tekemistä kuin toivoimmekin. Myös polttarisankari tykkäsi kovasti!”

Synttärit

Synttäreillä nauretaan, leikitään ja kokeillaan eri sirkuslajeja, kuten klovneriaa, akrobatiaa ja jongleerausta. Ohjelmaan voi sisältyä myös koko perheelle sopiva sirkusesitys tai synttärivieraiden joukossa liikkuvat klovni, jonglööri tai pariakrobaatit.

Pyydä tarjous

Sirkus Magenta järjestää synttäreitä ja polttareita joustavasti ympäri pääkaupunkiseutua. Suunnitellaan yhdessä unelmienne päivä!

Pyydä tarjous

Sirkus Magenta on voittoa tavoittelematon yhdistys. Ydintoimintaamme on sosiaalinen sirkus, jolla tuetaan erityisen tuen tarpeessa olevien ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Toimintaamme osallistumalla tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.