Etusivu

Työntekijät

Tutustu monipuoliseen joukkoomme!

Antti Leinonen

Antti on Sirkus Magentan kirstunvartija, voimamies ja sirkusohjaaja. Antin lajit ovat pariakrobatia ja käsinseisonta. Niiden lisäksi hän ohjaa sosiaalista sirkusta ja koulutuksia. Hän on käynyt Cirque du Monden ohjaajakoulutuksen. Motto: “Myös Conan Barbaari pitäisi Sirkus Magentan treeneistä!”

Hanne Vartiainen

Hannen laji on ilma-akrobatia, erityisesti vertikaaliköysi. Hanne ohjaa ilma-akrobatiaa ja sosiaalista sirkusta. Hän on käynyt pedagogisen sirkusohjaajakoulutuksen, Circus Transformation Advanced -sosiaalisen sirkuksen ohjaajakoulutuksen sekä klovnerian ja fyysisen teatterin kursseja. Motto: “Kaikki on mahdollista kaikille. Sen toteutumiseksi täytyy katsoa asioita eri näkökulmasta, muuttaa ennakkokäsityksiä ja rakentaa tila, jossa kaikkien on turvallista tavoitella unelmiaan.”

Johanna Luotonen

Johannan laji on jongleeraus. Hän esiintyy sekä ohjaa avoimia työpajoja ja sosiaalista sirkusta. Hän on kouluttautunut sirkusohjaajaksi, sosiaalisen sirkuksen ohjaajaksi sekä puhe- ja draamataiteen pedagogiksi. Motto: “Mahdollistetaan onnistumisen kokemus kaikille.”

Katja Kurus

Katjan lajit ovat lattia-, pari- ja tanssiakrobatia sekä vannetanssi. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta sekä lasten ja perheiden sirkusta. Koulutukseltaan Katja on yhteisöpedagogi ja hän on käynyt myös sirkusohjaajakoulutuksen. Motto: “Taitoa tärkeämpää on hauskanpito.”

Kristjan Kivilo

Kristjanin lajit ovat lattia-akrobatia, pariakrobatia ja eri sirkusvälineet. Hän ohjaa perhesirkusta sekä lasten ja nuorten tunteja. Kristjan aloitti sirkuksen nuorena Sirkus Magentan sirkuskerhossa. Hän on käynyt useita sirkusohjaajakoulutuksia

Laura Manninen

Lauran lajit ovat ilma-akrobatia ja pariakrobatia, joita hän ohjaa harrastusryhmissä. Motto opetuksessa: “Vaikka treeni olisi rankkaa, sen pitää olla myös hauskaa. Sirkus on paikka, jossa saa leikkiä sekä voittaa pelkonsa ja ylittää itsensä.”

Lauri Liimatta

Laurin laji on staattinen trapetsi. Hän ohjaa ilma-akrobatiaa, sosiaalista sirkusta ja lasten sirkusta sekä koordinoi hankkeita. Motto: “Ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä vaan jokaisen oma tapa on se juttu.”

Leo Kaipiainen

Leo on Sirkus Magentan joka paikan jonglööri eli yhteisö- ja sosiaalisen sirkuksen koordinaattori. Leon sirkuslaji on jongleeraus eri välineillä. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta ja koulutuksia sekä koordinoi eri hankkeita. Koulutukseltaan Leo on yhteisöpedagogi. Motto: “Ei voi onnistua ellei ole valmis kohtaamaan epäonnistumista.”

Maija Iltanen

Maija on Sirkus Magentan toimistotaikuri ja tuottaja. Hän pyörittelee avustushakemuksia, viestintää ja sosiaalisen sirkuksen hankeideoita. Maija on koulutukseltaan FM / taidehistoria. Motto: “Haluan mahdollistaa sirkuksen kimallusta ja iloa kaikille.”

Maiju Kuivalainen

Manta Näkkäläjärvi

Maria Krestjanoff

Marian lajit ovat rengastrapetsi ja klovneria. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta, lasten sirkusta sekä vauva- ja taaperosirkusta. Koulutukseltaan Maria on sirkusartisti, ja työskentelee myös tanssin ja teatterin parissa. Motto: “Jalat tukevasti irti maasta!”

Marjo Rinne

Marjo on Sirkus Magentan elämysakrobaatti ja markkinointituottaja. Hän vastaa markkinoinnista, somesta ja sirkuselämysten myynnistä. Koulutukseltani hän on kulttuurituottaja YAMK. Motto: “Suurella sydämellä ja tosissaan – muttei liian vakavasti!”

Marjukka Mykkänen

Marjukan lajit ovat aerial straps eli liinat, pariakrobatia, notkeusakrobatia ja kiinalainen tolppa. Marjukka esiintyy sekä ohjaa aikuisten harrastusryhmiä ja työpajoja. Hän on koulutukseltaan sirkustaiteilija ja käynyt myös sirkusohjaajan pedagogiset ja teatterialan opinnot. Motto: “Koskaan ei ole liian vanha oppimaan uutta!”

Mathjis Scheeper

Mathjisin laji on klovneria. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta ja avoimia työpajoja. Hän on työskennellyt sairaalaklovnina Hollannissa. Taustaltaan Mathis on moderni tanssija ja terveydenhuollon työntekijä. Motto: “In life it is important to me that people find joy in doing something new, in meeting others, and sharing the joy of doing things together as sharing experiences. I like to create an atmosphere where we all can be who we are. Life brings a lot of personal challenges, to break away for a moment to feel happy and free, is important to me.”

Matti Sairanen

Matti on Sirkus Magentan salivastaava ja sirkusohjaaja. Matin lajit ovat veitsenheitto, jongleeraus ja kontaktipallo. Hänella on kilpaurheilu- ja opetustaustaa lumilautailussa, taekwondossa ja veitsenheitossa. Motto: “Ne ei kuuntele, eikä tottele, mutta ne matkii.”

Pihla Aarnisalo

Pihlan lajit ovat aerial straps eli liinat yksin ja duona, käsinseisonta sekä pari-, notkeus- ja lattia-akrobatia. Hän opettaa aikuisten harrastusryhmiä useissa eri lajeissa, esiintyy ja tekee työpajakeikkoja. Koulutukseltaan Pihla on sirkustaiteilija ja hän on suorittanut myös sirkuspedagogiikan opintoja. Motto: “Sirkustaitojen harjoittelu voi olla kaikille hauskaa ja osallistavaa toimintaa, jossa pystyy haastamaan itseään turvallisesti ja omalla tahdillaan.”

Rae Reinvall

Roni Jernfors

Ronin lajit ovat välinemanipulaatio, kepit ja tulenpyöritys. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta. Hän on itseoppinut jonglööri ja flow-taiteilija, ja opiskelee yhteisöpedagogiksi. Motto: “Anna palaa!”

Saija da Silva Gonçalves

Saijan lajit ovat ilma-akrobatia ja tankotanssi. Hän ohjaa ilma-akrobatiaa, sosiaalista sirkusta sekä vauva- ja taaperosirkusta. Hän on elintarviketieteiden maisteri ja kouluttautunut erilaisilla liikunta-alan kursseilla. Motto: “Älä pelkää näyttää hölmöltä! Niin ne uudet ideat ja temput syntyy.”

Silja Kyytinen

Silja on Sirkus Magentan tirehtööri. Siljan lajit ovat käsillätasapainoilu ja pariakrobatia. Hän johtaa Magentan toimintaa sekä ohjaa sosiaalista sirkusta ja koulutuksia. Koulutukseltaan Silja on maantiedon opettaja. Hän on käynyt sosiaalisen sirkuksen ohjaajakoulutuksia sekä fyysisen teatterin ja klovnerian opintokokonaisuuden. Motto: “Maailma näyttää paremmalta ylösalaisin! Sirkus antaa rohkeutta katsoa asioita eri näkökulmista.”

Susanna Salmijärvi

Susannan laji on pariakrobatia. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta sekä vauva- ja taaperosirkusta. Koulutukseltaan Susanna on yhteisöpedagogi ja tekee maisterintutkintoa pääaineena nuorisotyö ja -tutkimus. Hän on käynyt pedagogisen sirkusohjaaja- ja vauvasirkuskoulutukset. Motto: “Jokainen ansaitsee (aina uuden mahdollisuuden) tulla nähdyksi sellaisena kuin siinä hetkessä on. Ei sellaisena kuin oli eilen, eikä sellaisena kuin hänet kuvittelen.”

Tea Malmström

Tean lajit ovat hulavanne ja tulisirkus. Hän ohjaa vannetanssia sekä vauva- ja taaperosirkusta. Hän on käynyt vannetanssin ja Circus Transformation Advanced -sosiaalisen sirkuksen ohjaajakoulutukset. Motto: “Haluan saada oppilaani tuntemaan, että he onnistuvat ja voivat tehdä sellaisia asioita, joita eivät uskoneet tekevänsä. Haastan lempeästi ja kannustaen kutakin löytämään omaa liikekieltään ja tapoja ilmaista itseään. Niin kauan kuin tekeminen on turvallista, ei ole oikeaa eikä väärää - on uteliaisuus oivaltaa uutta ja säilyttää leikkimisen ilo harrastaessa.”

Topi Hurtig

Topi hallitsee laaja-alaisesti eri sirkuslajeja. Topi ohjaa sosiaalista sirkusta ja koulutuksia sekä koordinoi hankkeita. Topi on käynyt useita sirkusohjaajakoulutuksia ja on myös toimintaterapeutti. Motto: “Joka päivä voi oppia jotain!”

Vilja Jyrinki

Viljan lajit ovat leikkiminen ja tanssiminen välineiden kanssa sekä tulenpyöritys. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta ja koordinoi hankkeita. Hän on käynyt pedagogisen sirkusohjaajakoulutuksen. Motto: "Epäonnistumisen jalo taito mahdollistaa oppimisen!"

Ohjaajan täytekuva

Celso de la Molina

Celson lajit ovat klovneria, pantomiimi ja improvisaatio. Hän ohjaa vauva-, taapero- ja perhesirkusta. Koulutukseltaan Celso on klovni ja näyttelijä. Motto: “Enclownters between parents and kids in a warm and joyful atmosphere.”

Ohjaajan täytekuva

Emmaleena Hietamies

Emmaleenan lajit ovat lattia-akrobatia, käsinseisonta, notkeusakrobatia ja tiukka nuora. Hän ohjaa notkeusakrobatiaa. Emmaleena opiskelee sirkusartistiksi ja hänellä on taustaa myös kilpavoimistelussa. Motto: “Tehdään tekniikka ja turvallisuus edellä, aina kehoa ja mieltä kuunnellen!”

Ohjaajan täytekuva

Ghia Fieandt

Ghian laji on tanssiakrobatia. Hän ohjaa tanssiakrobatiaa, lasten sirkusta ja sosiaalista sirkusta. Koulutukseltaan Ghia on sirkusartisti ja esiintymisuransa ohella hän on jatkanut liikkeen tutkimista keskittyen tanssiin ja tasapainoiluun. Motto: “Jokaisella on ainutlaatuinen tapa liikkua ja olisi tosi mukavaa tutkiskella sitä yhdessä.”

Ohjaajan täytekuva

Inka Järvelä

Ohjaajan täytekuva

Sonja Heikkilä

Sonjan laji ovat notkeusakrobatia ja ilma-akrobatia. Hän esiintyy sekä ohjaa taapero- ja perhesirkusta, lasten ryhmiä ja aikuisten akrobatiatunteja. Hän on koulutukseltaan sirkustaiteilija. Motto: ”Sirkus pitää yhtä.”