Sirkus Magenta

Tapahtumat ja tarjoukset

Sirkus Magenta tapahtumissa

Sirkus Magenta järjestää avoimia ja maksuttomia tapahtumia kaikenikäisille Itiksen sirkustilassa ja eri puolilla Itä-Helsinkiä. Olemme myös mukana monissa tapahtumissa – kurkkaa täältä millaisia työpajoja ja muita sirkuselämyksiä meiltä voi tilata! Seuraa Magentan somesta, mistä meidät voi bongata: Facebook ja Instagram.

Sirkuskentän kahvit ja vapaaharjoittelu to 7.3.2024

Sirkus Magenta kutsuu sirkusalan toimijoita kylään uuteen sirkustilaansa kauppakeskus Itikseen to 7.3.2024.

Kahvit klo 10–11.30
Vapaaharjoittelu klo 9–15

Tarjolla on kahvia, kuulumiskierros ja tutustuminen sirkustilaan. Kahvien jälkeen on mahdollista jäädä harjoittelemaan Magentan tilaan maksutta.

Sirkus Magenta on avannut sirkustilan kauppakeskus Itikseen tammikuussa 2024. Isossa 670 m2 tilassa on neljä salia ja korkeutta 5,5-6,5 m. Järjestämme sosiaalisen sirkuksen toimintaa, harrastusryhmiä ja sirkuselämyksiä. Vuokraamme tiloja myös muille alan toimijoille.

Tarjoamme vapaaharjoitteluaikaa sirkusammattilaisille ja itsenäisesti treenaaville aikuisille joka arkipäivä ma–pe klo 9–15. Tila soveltuu myös tanssin harjoitteluun. Kertamaksu on 6 € / 4 € (jäsenet). To 7.3. vapaaharjoittelu on maksutonta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu kahveille viimeistään ti 5.3., jotta osaamme varata tarjoiluja. Vapaaharjoitteluun ei tarvitse ilmoittautua. Kutsua saa mielellään levittää työyhteisöissä ja muille sirkuskentän toimijoille! Ilmoittautumislinkki

Osoite: Itäkatu 7, Helsinki
Saapumisohjeet ja esteettömyys: kurkkaa tänne
Lisätiedot Maija Iltanen

Tervetuloa!

Esteettömyys

Sirkustilan pääsisäänkäynti Itäkadulla on esteetön. Sirkustilassa on aula ja eri saleja. Aulaan ja kahteen takatilassa olevaan saliin on esteetön pääsy. Aulatilasta näkee etummaiseen saliin. Etummainen sali ei sijaitse katutasolla, vaan sinne täytyy mennä rappuja pitkin. Rappuja on kahdeksan ja niissä on kaide. Tilassa on esteetön WC ja neljä muuta sukupuolineutraalia WC:tä. Pukeutumistiloja on viisi: isommat naisten ja miesten pukuhuoneet sekä kolme pientä sukupuolineutraalia pukeutumistilaa.

Sijainti

Sirkus Magentan tila sijaitsee kauppakeskus Itiksessä osoitteessa Itäkatu 7, Helsinki (linkki johtaa karttanäkymään).

Saapuminen sirkustilaan kävellen / esteetön reitti

Katso videolta, miten näppärimmin löydät tilaamme!

Kulku Tallinnanaukiolta:  Mene sisään kauppakeskukseen metroaseman sisäänkäynnin ovista. Kävele käytävää kohti S-marketia. Käänny käytävällä vasemmalle. 

Mene alaspäin kerrokseen-2. Pääset sinne joko liukuportailla tai esteettömästi hissillä, joka on Fotoyks-myymälän vieressä. 

Kerroksessa -2 uloskäynti Itäkadulle löytyy Thai Orchid Marketin ja Megaeläimen välistä. Päästyäsi ulos käänny vasemmalle ja jatka Itäkatua pitkin, kunnes näet Sirkus Magentan tilan vasemmalla puolella. Tila on rakennuksen kulmauksessa ennen parkkihallin sisäänkäyntiä. 

Lue lisää Itiksen esteettömyydestä kauppakeskuksen sivuilta.

Saapuminen sirkustilaan autolla

Kauppakeskus Itiksessä on tarjolla maksutonta pysäköintiaikaa. 

Itis sijaitsee Kehä I:n ja Itäväylän risteyksessä. Sisäänajo parkkihalleihin tapahtuu Itäkadulta, Sirkus Magentan tilan vierestä. Aja vasemmanpuoleiseen parkkihalliin kerrokseen -2. Oikea parkkihalli on värikoodiltaan punainen.

Pääset Sirkus Magentan tiloihin suoraan parkkihallista. Ovi on parkkipaikka numero 45:n lähellä.

Katso pysäköintiajat ja muut tarkemmat pysäköintiohjeet Itiksen sivuilta.