Esitykset

Plan International Youth -gaala (Kuva: Topi Hurtig)

Sirkus Magentalta voi tilata sirkusesityksiä yksittäisistä yleisön seassa liikkuvista hahmoista (esim. klovnit) suurempiin lavanumeroihin. Tuotamme ohjelmaa mm. yksityistilaisuuksiin (häät, syntymäpäivät), yritysten tapahtumiin, festivaaleille, palvelutaloille ja kouluille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ihan hyvä elämä
Ihan hyvä elämä

Ihan hyvä elämä

Ihan hyvä elämä on sanaton esitys, jossa  pohditaan yhden perheen  kautta ihmissuhteita ja ikääntymistä – kehon rajallisuutta, yksinäisyyttä ja tarvetta tulla hyväksytyksi, nähdyksi, kuulluksi ja kosketetuksi. Sirkus Magentan sirkustaiteilijat kertovat tarinan klovnerian, jongleerauksen, pariakrobatian ja draaman keinoin.

Sirkus Magenta valmisti Ihan hyvä elämä -esityksen Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen residenssissä ja pilotoi sen yhteistyössä pääkaupunkiseudun palvelutalojen kanssa kesällä 2015. Vuodesta 2016 alkaen esitys on ollut osa Suomen Kulttuurirahaston tukemaa Kohtaamisia-kiertuetta, jossa tuotamme yhteistä sirkustoimintaa vanhuksille ja turvapaikanhakijoille. Siitä on saatu erinomaista palautetta sekä palvelutalojen asukkailta että henkilökunnalta.

Kesto: 15 min.
Hintatiedustelut ja tilaukset: silja.kyytinen(a)sirkusmagenta.fi.

 

 

 

Muita esityksiä