Esitykset

Plan International Youth -gaala (Kuva: Topi Hurtig)

Sirkus Magentalta voi tilata sirkusesityksiä yksittäisistä yleisön seassa liikkuvista hahmoista (esim. klovnit) suurempiin lavanumeroihin. Tuotamme ohjelmaa mm. yksityistilaisuuksiin (häät, syntymäpäivät), yritysten tapahtumiin, festivaaleille, palvelutaloille ja kouluille. Tutustu alla oleviin esimerkkeihin ja kysy lisää.

Zaatarin tarinat – Sirkustarinoita pakolaisleiriltä

Sirkus Magenta perusti sirkuskoulun Zaatarin pakolaisleirille Jordaniaan vuonna 2013 yhteistyössä Kirkon Ulkomaanavun kanssa. Zaatarin tarinat -sirkusesityksessä kerrotaan Syyrian sisällissodasta, pakolaisleirin arjesta ja sirkuksen voimaannuttavasta vaikutuksesta lasten ja nuorten näkökulmasta.

Zaatarin tarinat koostuu puheosuudesta, sirkusesityksestä ja yleisöä osallistavasta toiminnasta. Tarina kerrotaan pariakrobatian, klovnerian ja fyysisen teatterin keinoin.

Zaatarin tarinat -esitystä tukee Taiteen edistämiskeskus.

Zaatarin tarinat. (Kuva: Topi Hurtig)

Suositeltu kohderyhmä:
4-luokkalaisista lukioikäisiin.
Kesto: 45 min.
Hinta: Taiteen edistämiskeskuksen apurahan tukema hinta 200€/esitys tai 350€/kaksi esitystä, jos esitykset samana päivänä. Hinta voimassa 10 nopeimmin varatulle esitykselle. Apurahan loputtua hinta 750€/esitys, 1200€/kaksi esitystä, jos esitykset samana päivänä.
Tilaa esitys:
maiju.kuivalainen(a)sirkusmagenta.fi

 

Ihan hyvä elämä
Ihan hyvä elämä

Ihan hyvä elämä

Ihan hyvä elämä on sanaton esitys, jossa  pohditaan yhden perheen  kautta ihmissuhteita ja ikääntymistä – kehon rajallisuutta, yksinäisyyttä ja tarvetta tulla hyväksytyksi, nähdyksi, kuulluksi ja kosketetuksi. Sirkus Magentan sirkustaiteilijat kertovat tarinan klovnerian, jongleerauksen, pariakrobatian ja draaman keinoin.

Sirkus Magenta valmisti Ihan hyvä elämä -esityksen Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen residenssissä ja pilotoi sen yhteistyössä pääkaupunkiseudun palvelutalojen kanssa kesällä 2015. Vuodesta 2016 alkaen esitys on ollut osa Suomen Kulttuurirahaston tukemaa Kohtaamisia-kiertuetta, jossa tuotamme yhteistä sirkustoimintaa vanhuksille ja turvapaikanhakijoille. Siitä on saatu erinomaista palautetta sekä palvelutalojen asukkailta että henkilökunnalta.

Kesto: 15 min.
Hintatiedustelut ja tilaukset: silja.kyytinen(a)sirkusmagenta.fi.

 

Muita esityksiä