Harrastajille

Ilmainen sirkusharrastus

Helsingin Vuosaaren ja Vantaan Havukosken sirkuskerhot

Lasten ja nuorten ilmainen sirkusharrastus

Opi jongleerausta, trampoliinitemppuja, yksilö- ja ryhmäakrobatiaa, voltteja sekä muita hauskoja sirkuslajeja! Tunneilla liikutaan monipuolisesti, leikitään ja venytellään. Osallistujien toiveista riippuen voimme harjoitella esiintymistä ja ilmaisutaitoa, mutta tunnit sopivat niillekin, joita esiintyminen jännittää. Hienojen sirkustemppujen ohella opitaan myös ohjeiden kuuntelemista, kärsivällisyyttä ja ryhmässä toimimista. Tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin pidempään harrastaneille, sirkusohjaajat keksivät kaikille sopivan tavan osallistua. 

”Ohjaajat ovat hauskoja ja pyrkivät saamaan kaikki mukaan leikkeihin ja yrittämään. Olen oppinut useita asioita, kuten akrobatiaa ja jongleerausta.  Ohjaajat painottavat sitä, ettei haittaa, vaikkei aina onnistu.”

HUOM! Tarkkaile nettisivuja – päivitämme tänne koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeita Vuosaaren ja Havukosken ryhmille (esim. ilmoittautuminen, ryhmäkoko).

Vuosaaren sirkuskerho

Torstaisin 26.8.–16.12.2021 (ei syyslomalla)
1.–3.-luokkalaiset klo 15–15.45
4.–5.-luokkalaiset klo 15.45–16.45
6.–9.-luokkalaiset klo 16.45–18.15
Huom! Muutokset opetusajoissa mahdollisia, tarkkaile nettisivuja
Puistopolun yläpuiston koulun liikuntasali, Pohjavedenkatu 3, Helsinki
Ohjaajat: Silja Kyytinen ja Kati Köykkä
Lisätiedot:
Maksuton

Havukosken sirkuskerho 

Tiistaisin 7.9.–14.12.2021 (ei 19.10.)
Lapset (7–11 v.) klo 16:30-17:45
Nuoret (12–17 v.) klo 17:45-19:30
Havukosken nuorisotalo, Eteläinen Rastitie 14, Vantaa
Ohjaajat: Kristjan Kivilo, Vilja Jyrinki ja Taru Rutanen
Lisätiedot:
Maksuton

Sirkuskerhoja tukevat

Urlus-säätiö, Taiteen edistämiskeskus, Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Vantaan ja Helsingin kaupungit sekä sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Korona

Koronatilanteesta johtuen sirkuskerhoissa on ennakkoilmoittautuminen ja ryhmiin mahtuu enintään 12 osallistujaa. Ohjaajat ja yli 12-vuotiaat osallistujat käyttävät kasvomaskeja. Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan ja puhdistamme sirkusvälineitä säännöllisesti.