Sirkus Magenta

Työntekijät

Tutustu monipuoliseen joukkoomme!

 

Antti Leinonen

“Myös Conan Barbaari pitäisi Sirkus Magentan treeneistä!”

Antti on Sirkus Magentan kirstunvartija, voimamies ja sirkusohjaaja. Hän ohjannut sirkusta vuodesta 2011 ja käynyt Cirque du Monden ohjaajakoulutuksen. Antin lajit ovat pariakrobatia ja käsinseisonta. Niiden lisäksi hän ohjaa sosiaalista sirkusta ja kouluttaa eri alojen ammattilaisia. Päälajiaan pariakrobatiaa Antti kiertänyt opettamassa muun muassa Kroatiassa, Italiassa ja Saksassa.

 

Celso de la Molina

“Enclownters between parents and kids in a warm and joyful atmosphere.”

Celson lajit ovat klovneria, pantomiimi ja improvisaatio. Hän ohjaa vauva-, taapero- ja perhesirkusta harrastusryhmissä. Koulutukseltaan Celso on klovni ja näyttelijä.

Kati Köykkä

“Astu mukaan maailmaan, joka saa sut tuntemaan olevasi elossa!”

Katin lajit ovat vannetanssi, movement-harjoittelu ja objekteilla leikkiminen. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta ja koordinoi hankkeita. Koulutukseltaan Kati on luontoyrittäjä ja tehnyt myös sirkus- ja taideopintoja.

Kristjan Kivilo

Kristjanin lajit ovat lattia-akrobatia, pariakrobatia ja eri sirkusvälineet. Hän ohjaa taapero- ja perhesirkusta sekä lasten ja nuorten sirkuskerhoa. Kristjan aloitti sirkuksen nuorena Sirkus Magentan sirkuskerhossa. Hän on käynyt useita sirkusohjaajakoulutuksia.

 

Laura Manninen

“Vaikka treeni olisi rankkaa, sen pitää olla myös hauskaa. Sirkuksessa saa leikkiä sekä voittaa pelkonsa ja ylittää itsensä.”

Laura ohjaa aikuisryhmiä. Hänen lajinsa ovat ilma-akrobatia ja pariakrobatia.

 
Leo Kaipiainen

“Ei voi onnistua ellei ole valmis kohtaamaan epäonnistumista.”

Leon sirkuslaji on jongleeraus eri välineillä. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta ja koulutuksia sekä toimii sosiaalisen sirkuksen koordinaattorina. Koulutukseltaan Leo on yhteisöpedagogi.

Maija Iltanen

“Haluan mahdollistaa sen, että kaikki voivat saada elämäänsä sirkuksen kimallusta ja iloa.”

Maija on Sirkus Magentan toimistotaikuri. Hänen lajinsa ovat viestintä ja tuottaminen. Hän pyörittelee avustushakemuksia, somepäivityksiä ja mainoksia sekä suunnittelee sosiaalisen sirkuksen toimintaa. Koulutukseltaan Maija on taidehistorian maisteri.

Maiju Kuivalainen

“Kaikki on mahdollista, kun jokaisella osallistujalla on ryhmässä turvallinen ja tervetullut olo omana itsenään.”

Maijun lajit ovat pariakrobatia ja tanssi. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta, koulutuksia ja pariakrobatian harrastusryhmää sekä koordinoi eri hankkeita. Koulutukseltaan Maiju on tanssinopettaja (tanssitaiteen maisteri), Somatic Pilates -ohjaaja ja opiskelee erityispedagogiikkaa. Hän käynyt pedagogisen sirkusohjaajakoulutuksen.

Maria Krestjanoff

“Jalat tukevasti irti maasta!”

Marian lajit ovat rengastrapetsi ja klovneria. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta sekä vauva- ja taaperosirkuksen harrastusryhmiä. Maria on koulutukseltaan sirkusartisti ja työskentelee myös tanssin ja teatterin parissa.

 

Silja Kyytinen

“Maailma näyttää paremmalta ylösalaisin! Sirkus antaa rohkeutta katsoa asioita eri näkökulmista.”

Silja on Sirkus Magentan tirehtööri. Siljan lajit ovat käsillätasapainoilu ja pariakrobatia. Hän johtaa Magentan toimintaa sekä ohjaa sosiaalista sirkusta ja koulutuksia. Koulutukseltaan Silja on maantiedon opettaja. Hän on käynyt sosiaalisen sirkuksen ohjaajakoulutuksia sekä fyysisen teatterin ja klovnerian opintokokonaisuuden.

Susanna Salmijärvi

“Jokainen ansaitsee tulla nähdyksi sellaisena kuin siinä hetkessä on. Ei sellaisena kuin oli eilen, eikä sellaisena kuin hänet kuvittelen.”

Susannan laji on pariakrobatia. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta sekä vauva- ja taaperosirkusta harrastusryhmissä. Susanna on koulutukseltaan yhteisöpedagogi ja tekee maisterintutkintoa pääaineena nuorisotyö ja -tutkimus. Hän on käynyt pedagogisen sirkusohjaajakoulutuksen ja vauvasirkuskoulutuksen.

Taru Rutanen

“Ei oteta asioita liian vakavasti, mutta tehdään kunnolla!”

Tarun laji on ilma-akrobatia. Hän ohjaa lasten ja nuorten sirkuskerhoa sekä perhesirkusta. Hän opiskelee puhe- ja draamataidetta. Hän on käynyt sosiaalisen sirkuksen ohjaajakoulutuksen.

Topi Hurtig

“Joka päivä voi oppia jotain!”

Topi hallitsee laaja-alaisesti eri sirkuslajeja. Topi ohjaa sosiaalista sirkusta ja koulutuksia sekä koordinoi eri hankkeita. Hän opiskelee myös toimintaterapeutiksi.

 

Vilja Jyrinki

”Epäonnistumisen jalo taito mahdollistaa oppimisen!”

Viljan lajit ovat leikkiminen ja tanssiminen välineiden kanssa sekä tulenpyöritys. Hän ohjaa sosiaalista sirkusta ja koordinoi hankkeita. Hän on käynyt pedagogisen sirkusohjaajakoulutuksen.

Töihin Magentalle?

Ota yhteyttä!

Silja Kyytinen
Tirehtööri, toiminnanjohtaja ja sirkusohjaaja

+358 50 5565330 (ma–pe klo 9–17)