Pariakro aikuisille

Antti ja Laura

Antti ja Laura

Nosta ihmistä, älä rautaa!

Huikeita temppuja, hikeä, voimaa, kestävyyttä ja notkeutta! Kaikkea tätä saat Sirkus Magentan pari- ja ryhmäakrobatiatunneilla Punavuoressa ja Kaivopuistossa.

Pariakrobatia on hauska ja sosiaalinen harrastus. Yksinkertaistettuna isompi viskoo ja nostelee pienempää tai pienempi kiipeilee isomman päällä. Toisaalta jotkut temput onnistuvat paremmin samankokokoisten tekeminä. Välillä taas osat vaihtuvat ihan vaan haastemielessä. Lisäksi harjoittelemme erilaisia ryhmäakrobatiatemppuja. Joka tapauksessa lajia on hankala harjoitella yksin!

Oma pari ei ole välttämätön, etenkään jos haluat harjoitella sekä nostajan että nousijan roolia. Oman parin kanssa lajissa kehittyminen on kuitenkin nopeampaa.

Aloittelijoiden ryhmään ovat tervetulleita kaikki taitotasosta riippumatta. Lajin opettelu aloitetaan perusteista. Keskitason tunnit sopivat alkeiskurssin käyneille tai muuten vastaavat taidot hallitseville.

Jatkoryhmä sopii henkilöille, jotka hallitsevat hyvin pariakrobatian perusteet. Ylösalaisin tehtävät ja vastapainoa käyttävät liikkeet sekä parin hartioilla ja käsien päällä seisominen on sinulle tuttua, ja jonkinlaiset nostot onnistuvat. Liikkeitä ei tarvitse kuitenkaan osata mitenkään täydellisesti, sillä harjoituksia muokataan osallistujien taitojen mukaan.

Päälle sisäliikuntavarusteet, jalkaan paljaat varpaat ja mukaan vesipullo. Monilla on mukana myös magnesiumia ja urheiluteippiä.

Poissaoloja voi korvata muissa aikuisryhmissä. Ilmoita meille mahdollisesta korvauskerrasta ennen korvaustunnille osallistumista laittamalla sähköpostia: toimisto@sirkusmagenta.fi. Ilmoittaminen riittää, erillistä kuittausta ei tarvitse odottaa. Korvaukset tulisi suorittaa saman kauden aikana.

Ilmoittautumistilanne selviää parhaiten ilmoittautumalla ryhmään. Ilmoittautumisvahvistuksesi kertoo sinulle mahduitko mukaan ja mikäli ryhmä on jo täynnä, saat paikan jonotuslistalta.

Tuntien ohjaajat
– Jatkoryhmä, Antti Leinonen ja Laura Manninen
– Alkeisryhmä, Antti Leinonen ja Maiju Kuivalainen

Lisätietoja
Ilmoittautumislomake, syksy 2018
toimisto@sirkusmagenta.fiIlmoittautumislomake, syksy 2018

Pariakroryhmien opetuspäivät ja hinnat

Ryhmä
Alkaa
Loppuu
Loma(t)
Kertoja
Pariakrobatia, alkeisryhmä, Kaivopuisto22.8.12.12.17.10.16280
Pariakrobatia, keskitaso, Punavuori26.8.16.12.21.10.16280
Pariakrobatia, jatkoryhmä, Punavuori26.8.16.12.21.10.16280

Huom! Hinta on yhdeltä osallistujalta.

Pariakroryhmien opetuspaikat ja -ajat

Osa keski- ja jatkotason kerroista pidetään Taitoliikuntakeskuksella, Olympiaranta 3. Näistä tiedotetaan oppilaille erikseen.

Ryhmä
Päivä
Aika
Opetuspaikka
Pariakrobatia, alkeisryhmä, Kaivopuistokeklo 19.45–21.15Taitoliikuntakeskus, Olympiaranta 3
Pariakrobatia, keskitaso, Punavuorisuklo 17–18.30Mikael Agricolan kirkon liikuntasali, Tehtaankatu 23
Pariakrobatia, jatkoryhmä, Punavuorisuklo 18.30–20.00Mikael Agricolan kirkon liikuntasali, Tehtaankatu 23
Geriatrobats pariakroryhmä. Kuva Matti Snellmann, Sanoma.

Kuva: Matti Snellmann, Sanoma.

Osallistujia ei ole vakuutettu Sirkus Magentan puolesta, joten muistathan huolehtia omasta vakuutuksestasi.