Pariakrobatia aikuisille

Antti ja Laura

Antti ja Laura

Nosta, lennä!

Huikeita temppuja, hikeä, voimaa, kestävyyttä ja notkeutta! Kaikkea tätä saat Sirkus Magentan pari- ja ryhmäakrobatiatunneilla Punavuoressa ja Kaivopuistossa.

Pariakrobatia on hauska ja sosiaalinen harrastus. Yksinkertaistettuna isompi viskoo ja nostelee pienempää tai pienempi kiipeilee isomman päällä. Toisaalta jotkut temput onnistuvat paremmin samankokokoisten tekeminä. Välillä taas osat vaihtuvat ihan vaan haastemielessä. Lisäksi harjoittelemme erilaisia ryhmäakrobatiatemppuja. Joka tapauksessa lajia on hankala harjoitella yksin!

Oma pari ei ole välttämätön, etenkään jos haluat harjoitella sekä nostajan että nousijan roolia. Oman parin kanssa lajissa kehittyminen on kuitenkin nopeampaa.

Aloittelijoiden ryhmään ovat tervetulleita kaikki taitotasosta riippumatta. Lajin opettelu aloitetaan perusteista. Keskitason tunnit sopivat alkeiskurssin käyneille tai muuten vastaavat taidot hallitseville.

Jatkoryhmä sopii henkilöille, jotka hallitsevat hyvin pariakrobatian perusteet. Ylösalaisin tehtävät ja vastapainoa käyttävät liikkeet sekä parin hartioilla ja käsien päällä seisominen ovat sinulle tuttuja, ja jonkinlaiset nostot onnistuvat. Liikkeitä ei tarvitse kuitenkaan osata mitenkään täydellisesti, sillä harjoituksia muokataan osallistujien taitojen mukaan.

Päälle sisäliikuntavarusteet, jalkaan paljaat varpaat ja mukaan vesipullo. Monilla on mukana myös magnesiumia ja urheiluteippiä.

Poissaoloja voi korvata muissa aikuisryhmissä. Ilmoita meille mahdollisesta korvauskerrasta ennen korvaustunnille osallistumista laittamalla sähköpostia: toimisto@sirkusmagenta.fi. Ilmoittaminen riittää, erillistä kuittausta ei tarvitse odottaa. Korvaukset tulisi suorittaa saman kauden aikana.

Ilmoittautumistilanne selviää parhaiten ilmoittautumalla ryhmään. Ilmoittautumisvahvistuksesi kertoo sinulle mahduitko mukaan ja mikäli ryhmä on jo täynnä, saat paikan jonotuslistalta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake
Ilmoittautumislomake, syksy 2020

Ohjaajat, opetuspaikat ja hinnat (hinta per osallistuja)

Ryhmä
Ohjaaja(t)
Opetuspaikka
Pariakrobatia, alkeisryhmä, KaivopuistoAntti Leinonen, Maiju KuivalainenTaitoliikuntakeskus, Olympiaranta 3280
Pariakrobatia, keskitaso, PunavuoriAntti Leinonen, Laura ManninenMikael Agricolan kirkon liikuntasali, Tehtaankatu 23280
Pariakrobatia, jatkoryhmä, PunavuoriAntti Leinonen, Laura ManninenMikael Agricolan kirkon liikuntasali, Tehtaankatu 23280

Opetuspäivät ja -ajat

Ryhmä
Päivä
Aika
Alkaa
Loppuu
Loma(t)
Kertoja
Pariakrobatia, alkeisryhmä, Kaivopuistokeklo 19.15–20.4526.8.16.12.14.10.16
Pariakrobatia, keskitaso, Punavuorisuklo 17–18.3023.8.13.12.18.10., 6.12.15
Pariakrobatia, jatkoryhmä, Punavuorisuklo 18.30–2023.8.13.12.18.10., 6.12.15

 

Geriatrobats pariakroryhmä. Kuva Matti Snellmann, Sanoma.

Kuva: Matti Snellmann, Sanoma.

Jos näet tässä ranskankielisen virheilmoituksen, lataa sivu uudestaan. Internet on ihmeellinen!

Osallistujia ei ole vakuutettu Sirkus Magentan puolesta, joten muistathan huolehtia omasta vakuutuksestasi.