Lapset ja nuoret

Sosiaalinen sirkus lastensuojelutyön tukena 2018-2021

Hyvinvointia ja vuorovaikutusta tukevaa sirkustoimintaa lastensuojelun asiakkaina oleville lapsille ja perheille sekä työntekijöille. Yhteistyössä Helsingin kaupungin lastensuojelun toiminnallisen työn kanssa. Toimintaa rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö veikkausvaroin ja se on osa Arvokas-avustusohjelmaa.

Taidetalo Pessin Pikkuklovnit

Vantaan Taidetalo Pessin 7–12-vuotiaiden erityislasten maksuton iltapäiväkerho Pikkuklovnit. Toimintaa rahoittaa Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut.

Maksuttomat sirkuskerhot lapsille ja nuorille Helsingissä ja Vantaalla

Leikkejä, jongleerausta, akrobatiaa, pelleilyä ja uusia kavereita sirkuskerhossa! Sirkus Magentalla on kaksi maksutonta sirkuskerhoa, jotka ovat avoimia kaikille 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kerhot toimivat viikoittain Helsingin Vuosaaressa ja Vantaan Havukoskella. Lue lisää täältä.

kolmas lŠhde teemakuvat

(Kuva: Niklas Meltio)

 

Aiempaa toimintaa

Viertolan vastaanottokodin sirkus

Viikoittaista sirkustoimintaa Vantaan Viertolan vastaanottokodissa asuville sijoitusuhan alla oleville nuorille sekä heidän vanhemmilleen ja muille läheisille. Rahoittajina olivat Viertolan vastaanottokoti, Taiteen edistämiskeskus sekä Tiina ja Antti Herlinin säätiö.

Dysfasialasten sirkuskerho

Pääkaupunkiseudun dysfasiayhdistys ry:n tilaama sirkuskerho  kielellisestä erityisvaikeudesta kärsiville lapsille ja heidän perheilleen.