Käsilläseisonta

Antti

Maailma näyttää hienommalta ylösalaisin!

Tunneilla tutustutaan monipuolisesti käsillätasapainoiluun ja harjoitellaan temppuja niin sirkuksen, breikkauksen kuin capoeirankin saralta. Alkeisryhmässä aloitamme harjoittelun lajin perusteista. Jatkoryhmä sopii sinulle, jos pystyt nousemaan käsilläseisontaan ilman tukea ja väillä pysytkin siellä. Käsilläkävelykin onnistuu mahdollisesti muutaman askeleen verran. Neuvomme tarvittaessa ryhmän valinnassa.

Käsilläseisonnan harjoittelu kehittää erityisesti vartalonhallintaa, liikkuvuutta sekä ylä- ja keskivartalon voimaa. Lajissa edistyminen vaati pitkäjänteistä harjoittelua. Vaivannäkö on kuitenkin sen arvoista! Käsilläseisontataito antaa sinulle kokonaan uuden ulottuvuuden saada huomiota ja päästä pätemään. Lisäksi lomakuvistasi tulee paljon siistimpiä.

Päälle sisäliikuntavarusteet, jalkaan paljaat varpaat ja mukaan vesipullo. Monilla on mukana myös urheiluteippiä tai jotain muuta rannetta tukevaa.

Poissaoloja voi korvata muissa aikuisryhmissä. Ilmoita meille mahdollisesta korvauskerrasta ennen korvaustunnille osallistumista laittamalla sähköpostia: toimisto@sirkusmagenta.fi. Ilmoittaminen riittää, erillistä kuittausta ei tarvitse odottaa. Korvaukset tulisi suorittaa saman kauden aikana.

Ilmoittautumistilanne selviää parhaiten ilmoittautumalla ryhmään. Ilmoittautumisvahvistuksesi kertoo sinulle mahduitko mukaan ja mikäli ryhmä on jo täynnä, saat paikan jonotuslistalta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake
Ilmoittautumislomake, kevät 2020

Ohjaajat, opetuspaikat ja hinnat

Ryhmä
Ohjaaja(t)
Opetuspaikka
Käsilläseisonta, jatkoryhmä, SuvilahtiAntti LeinonenEsitystaiteen keskus, Sali 1, Kaasutehtaankatu 1 (Suvilahti, Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs)250
Käsilläseisonta, alkeisryhmä, SuvilahtiAntti LeinonenEsitystaiteen keskus, Sali 1, Kaasutehtaankatu 1 (Suvilahti, Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs)250

Opetuspäivät ja -ajat

Ryhmä
Päivä
Aika
Alkaa
Loppuu
Loma(t)
Kertoja
Käsilläseisonta, jatkoryhmä, Suvilahtimaklo 17.30–1920.1.18.5.17.2.,13.416
Käsilläseisonta, alkeisryhmä, Suvilahtimaklo 19–20.3020.1.18.5.17.2.,13.416

Jos näet tässä ranskankielisen virheilmoituksen, lataa sivu uudestaan. Internet on ihmeellinen!

Osallistujia ei ole vakuutettu Sirkus Magentan puolesta, joten muistathan huolehtia omasta vakuutuksestasi.