Ilmoittautumisehdot

Osallistumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollinen peruminen pitää tehdä sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen opetuksen alkamispäivää, muussa tapauksessa perimme osallistumismaksun normaalisti. Maksamatonta laskua ei katsota perumisilmoitukseksi. Myöskään puhelimitse tai muuten sovittu peruminen tai kurssin kesken jättäminen ei riitä, vaan asia on selvä vasta kun olet saanut kuittauksen sähköpostitse lähettämääsi ilmoitukseen.

Loukkaantuminen tai sairastuminen

Loukkaantumis- tai sairaustapauksissa osallistumismaksu hyvitetään sairausloman ajalta lääkärintodistusta vastaan. Hyvitystä ei tehdä takautuvasti, vaan asiasta on ilmoittettava heti osoitteeseen toimisto@sirkusmagenta.fi. Hyvitys ei koske kaverin tai parin osallistumismaksua.

Maksujen palautus

Maksujen palautuksesta veloitetetaan kaikissa tapauksissa 15 € käsittelymaksu.

Poissaolot

Poissaoloja voi korvata muissa vastaavissa ryhmissä, ilmoittamalla meille sähköpostitse korvaus- ja poissalopäivät sekä ryhmät. Erillistä kuittausta ei tarvitse odottaa, palaamme asiaan, jos korvauksen suhteen on ongelmia. Korvaukset tulisi suorittaa saman kauden aikana. Korvauksia voi siirtää seuraavalla kaudelle vain, jos on edelleen mukana ryhmässä.

Kokeilukerrat

Kokeilu on maksuton ja onnistuu, jos ryhmässä on vielä tilaa kauden alkaessa. Kokeilukerta sisältyy kurssimaksuun, jos päätät tulla mukaan kokeilun jälkeen. Sovi kokeilukerrasta etukäteen ottamalla yhteyttä: toimisto@sirkusmagenta.fi

Force majeure

Jos kokoontumisrajoitukset tai muut viranomaismääräykset estävät tai keskeyttävät lähiopetuksen, opetus toteutetaan rajoitusten ajan etäopetuksena. Tilanteessa sovelletaan normaaleja perumiskäytäntöjä, eli osallistumisen voi perua vielä kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua. Tämän jälkeen osallistuminen on sitova.