Ilmainen sirkusharrastus

Sirkus Magentalla on kaksi maksutonta sirkuskerhoa lapsille ja nuorille. Kerhot ovat Vantaan Havukoskella ja Helsingin Vuosaaressa. Kerhot ovat avoimia kaikille ikäryhmän lapsille ja nuorille. Lisäksi Sirkus Magenta koordinoi aikuisten sirkusharrastajien ja -ammattilaisten  vapaamuotoisen ryhmän Sirkus Huiman toimintaa.

Lisätiedot:

Havukosken sirkuskerho Vantaalla: leo.kaipiainen(a)sirkusmagenta.fi
Vuosaaren sirkuskerho Helsingissä: silja.kyytinen(a)sirkusmagenta.fi
Sirkus Huima: leo.kaipiainen(a)sirkusmagenta.fi

Vantaan sirkuskerho lapsille ja nuorille

Opi jongleerausta, akrobatiaa, trampoliinitemppuja, ilma-akrobatiaa ja muita hauskoja sirkustaitoja! Opetus sopii kaikille harrastus- tai taitotasoon katsomatta. Ei ennakkoilmoittautumista, mukaan voi tulla milloin vaan. Ryhmiä ohjaavat Sirkus Magentan sirkusohjaaja Kristjan Kivilo sekä apuohjaajat Vilja Jyrinki ja Taru Rutanen. Sirkuskerho on maksuton. 

Havukosken sirkuskerho (kuvat: Niklas Meltio)

Havukosken sirkuskerho (Kuva: Niklas Meltio)

Syyskausi 2020:
Torstaisin 27.8.−17.12.2020. Ei koulujen loma-aikaan.

Lasten ryhmä (7−11 v. ) klo 16–17.15
Nuorten ryhmä (12−17 v.)  klo 17.15–19

Havukosken nuorisotalo (Eteläinen Rastitie 14, Vantaa).

Toimintaa tukevat:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Taiteen edistämiskeskus
Vantaan kaupunki

Vuosaaren sirkuskerho lapsille ja nuorille

Leikkejä, jongleerausta, akrobatiaa, pelleilyä ja uusia kavereita Vuosaaren  sirkuskerhossa! Opetus sopii kaikille harrastus- tai taitotasoon katsomatta. Ei ennakkoilmoittautumista, mukaan voi tulla milloin vaan. Ryhmiä ohjaavat Sirkus Magentan sirkusohjaajat Silja Kyytinen ja Kati Köykkä. Sirkuskerho on maksuton.

kolmas lŠhde teemakuvat

(Kuva: Niklas Meltio)

Syyskausi 2020:
Torstaisin 20.8.-10.12.2020. Ei koulujen loma-aikaan.

Lasten ryhmä (7–12 v.) klo 15–16
Nuorten ryhmä (13–17 v.) klo 16–17.30

Puistopolun yläpuiston koulun liikuntasali (Pohjavedenkatu 3).

Tärkeää: Olethan ajoissa paikalla. Ohjaajat ovat ennen tuntien alkua (klo 14.50 ja 15.50) ulko-ovella päästämässä osallistujat sisälle. Tuntien aikana koulun ovet ovat kiinni. Mikäli et löydä paikalle, voit soittaa sirkusohjaaja Silja Kyytiselle: 044 074 5525.

Toimintaa tukevat:
Urlus-säätiö
Stiftelsen 7:nde Mars Fonden
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Helsingin kaupunki (tilat)
Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkaus-varoin (nuorten ryhmä)

Sirkus Huima

Sirkus Huiman kesätreenit. (Kuva: Topi Hurtig)

Huima tarjoaa maksutonta, avointa sirkustoimintaa kaikille sirkuksesta kiinnostuneille. Keväällä ja syksyllä Huima treenaa tiistaisin klo 21–23  Circus Helsingin tiloissa. Tarkemmat päivämäärät kannattaa tarkistaa Sirkus Huiman Facebook-sivulta. Kesäisin huimalaiset kokoontuvat harjoittelemeen Leninin puistoon keskiviikkoisin klo 18 alkaen. Huiman treeneissä ei ole ohjausta, vaan harjoittelu on omatoimista. Apua ja ohjeita saa kuitenkin aina tarvittaessa muilta kokeneemmilta harrastajilta. Huiman harjoituksissa käy noin 50 harrastajaa viikossa.

Toimintaa rahoitetaan vapaaehtoisvoimin ohjattujen sirkustyöpajojen (mm. Helsingin kaupungin EasySport) ja esitysten avulla.