Erityislapset

Liikuntaa koko perheelle!

Erityislasten perhesirkus

Ryhmä on suunnattu 6–12-vuotiaille erityislapsille ja heidän perheilleen. Opetus järjestetään pienessä ryhmässä ja rauhallisessa tilassa. Kaikki sirkuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita, liikuntarajoitteet tai suuretkaan haasteet eivät ole esteenä osallistumiselle. Löydämme kaikille sopivan tavan osallistua. Tunneilla edetään lasten ehdoilla, vanhemmat avustavat ja pääsevät itsekin tekemään harjoituksia.

Perhesirkus on lasten ja heidän vanhempiensa yhteinen harrastus. Sirkuksessa tehdään kuperkeikkoja ja ihmispyramideja, jongleerataan, pelleillään, leikitään, tasapainoillaan, tehdään yhdessä sirkusesityksiä ja pidetään hauskaa! Samalla opitaan kuin huomaamatta ohjeiden kuuntelemista, kärsivällisyyttä ja ryhmässä toimimista.

Opetus järjestetään Esitystaiteen keskuksen tiloissa Suvilahdessa. Tila on esteetön. Varusteinamme on kuperkeikkamattoja sekä erilaisia jongleeraus- ja tasapainovälineitä. Tarkempia tietoja toiminnasta voit kysyä meiltä sähköpostitse.

Perhesirkusryhmissä samaan ryhmään osallistuvat sisarukset saavat 30 prosentin alennuksen.

Ilmoittautumistilanne selviää parhaiten ilmoittautumalla ryhmään. Ilmoittautumisvahvistuksesi kertoo sinulle mahduitko mukaan ja mikäli ryhmä on jo täynnä, saat paikan jonotuslistalta.

Lisätietoja: toimisto@sirkusmagenta.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake
Ilmoittautumislomake, kevät 2020

Ohjaajat, opetuspaikat ja hinnat (hinta per lapsi)

Ryhmä
Ohjaaja(t)
Opetuspaikka
Erityislasten perhesirkus, SuvilahtiJuho SarnoEsitystaiteen keskus, sali 2, Kaasutehtaankatu 1 (Suvilahti, Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs)180

Opetuspäivät ja -ajat

Ryhmä
Päivä
Aika
Alkaa
Loppuu
Loma(t)
Kertoja
Erityislasten perhesirkus, Suvilahtilaklo 16.10–17.1025.1.16.5.22.2., 28.3, 11.4.14

Jos näet tässä ranskankielisen virheilmoituksen, lataa sivu uudestaan. Internet on ihmeellinen!

Osallistujia ei ole vakuutettu Sirkus Magentan puolesta, joten muistathan huolehtia omasta vakuutuksestasi.