Sirkusakro aikuisille

Aikuisten sirkusakrobatiassa opit hallitsemaan kehoasi akrobatiassa, kohtaamaan pelkosi sirkustilan korkeuksissa, kiipeämään korkeuksiin ihmispyramideissa, tasapainoilemaan ja jongleeraamaan eri välineillä sekä hyppimään trampoliinilla ja ilmavolttiradalla.

Ryhmä sopii kaikentasoisille sirkusakrobatiasta kiinnostuneille. Harjoituksia muokataan kullekin osallistujalle sopivaksi. Oppilaat voivat edetä omien valmiuksiensa ja rohkeutensa mukaan.

Päälle sisäliikuntavarusteet ja mukaan vesipullo. Monilla on mukana myös urheiluteippiä tai jotain muuta rannetta tukevaa.

Poissaoloja voi korvata muissa aikuisryhmissä. Ilmoita meille mahdollisesta korvauskerrasta ennen korvaustunnille osallistumista laittamalla sähköpostia: toimisto@sirkusmagenta.fi

Ilmoittautumistilanne selviää parhaiten ilmoittautumalla ryhmään. Ilmoittautumisvahvistuksesi kertoo sinulle mahduitko mukaan ja mikäli ryhmä on jo täynnä, saat paikan jonotuslistalta.

Tunteja ohjaavat Antti Muranen ja Pihla Aarnisalo

Lisätietoja
Ilmoittautumislomake
toimisto@sirkusmagenta.fiIlmoittautumislomake, syksy 2017

Sirkusakroryhmien opetuspäivät ja hinnat

Ryhmä
Alkaa
Loppuu
Loma(t)
Kertoja
Sirkusakrobatia, Malmi4.9.18.12.16.10.15250

Sirkusakroryhmien opetuspaikat ja -ajat

Ryhmä
Päivä
Aika
Opetuspaikka
Sirkusakrobatia, Malmimaklo 20.30–22Malmin palloiluhalli, Siemenkuja 3

Osallistujia ei ole vakuutettu Sirkus Magentan puolesta, joten muistathan huolehtia omasta vakuutuksestasi.

Jos oppilas haluaa lopettaa kesken kauden, lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä.

Mikäli oppilas sairauden takia jättää kauden kesken, hän saa loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan. Tämä edellyttää kuitenkin, että oppilas on ilmoittanut lopettavansa sekä lopettamisen syyn sähköpostitse.