Lapset ja nuoret

Taidetalo Pessin Pikkuklovnit

Vantaan Taidetalo Pessin 7–12-vuotiaiden erityislasten maksuton iltapäiväkerho Pikkuklovnit . Toimintaa rahoittaa Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut. Pääkaupunkiseudun dysfasiayhdistys ry tilasi Magentalta kielellisestä erityisvaikeudesta kärsiville lapsille sirkuskerhon, joka kokoontui kahdeksan kertaa syksyllä Havukosken nuorisotalolla Vantaalla. Ryhmiä oli kaksi: alakouluikäiset lapset ja perheet.

Havukosken maksuton sirkuskerho

Vantaan Havukosken nuorisotalolla (Eteläinen Rastitie 14) vuodesta 2010 toiminut sirkuskerho.

Opi jongleerausta, akrobatiaa, trampoliinitemppuja, ilma-akrobatiaa ja muita hauskoja sirkustaitoja! Opetus sopii kaikille harrastus- tai taitotasoon katsomatta. Mukaan voi tulla milloin vaan. Sirkuskerho on maksuton. 

Keskiviikkoisin 18.1.–17.5.2017. Talviloma- ja pääsiäisviikoilla ei ole opetusta.

Lasten ryhmä (7–11 v.) klo 16.30–17.30
Nuorten ryhmä (yli 12 v. & edistyneet) klo 17.30–19.30

Toimintaa tukevat:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Taiteen edistämiskeskus

Aiempaa toimintaa

Viertolan vastaanottokodin sirkus

Viikoittaista sirkustoimintaa Vantaan Viertolan vastaanottokodissa asuville sijoitusuhan alla oleville nuorille sekä heidän vanhemmilleen ja muille läheisille. Rahoittajina olivat Viertolan vastaanottokoti, Taiteen edistämiskeskus sekä Tiina ja Antti Herlinin säätiö.

Dysfasialasten sirkuskerho

Pääkaupunkiseudun dysfasiayhdistys ry:n tilaama sirkuskerho  kielellisestä erityisvaikeudesta kärsiville lapsille ja heidän perheilleen.