Kevään 2018 tiiviskurssit

Antti LeinonenJalat tukevasti irti maasta!

Magenta järjestää jälleen suosittuja käsilläseisonnan intensiivikursseja aikuisille Malmin palloiluhallissa, Siemenkuja 3. Kevätkaudella on tarjolla kaksi erillistä kurssia sunnuntaisin 25.2. ja 27.5. klo 12.30–15.15.

Haluatko tutustua käsilläseisontaharrastukseen? Oletko jo harjoitellut omatoimisesti, mutta kaipaat neuvoja ammattilaiselta? Tule Sirkus Magentan käsilläseisonnan tiiviskurssille!

Käsilläseisonnan harjoittelu kehittää tehokkaasti vartalonhallintaa, liikkuvuutta sekä ylä- ja keskivartalon voimaa. Käsilläseisontataito antaa sinulle kokonaan uuden ulottuvuuden saada huomiota ja päästä pätemään. Lisäksi lomakuvistasi tulee paljon siistimpiä!

Kurssilla käydään läpi käsilläseisonnan perusteita, ja lajiin jo vihkiytyneet saavat haastavammat versiot samoista harjoituksista. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pidempäänkin ylösalaisin viihtyneille. Kaikki saavat varmasti sopivia haasteita. Ennakkotaitoja ei vaadita, mutta suoran päälläseisonnan osaamisesta ja jonkinlaisesta punnerruskondiksesta on apua.

Päälle sisäliikuntavarusteet, jalkaan suositellaan paljaita varpaita ja kouraan vesipulloa.

Kurssin hinta 45 €.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: toimisto@sirkusmagenta.fi