Kevään 2017 tiiviskurssit

Kevään tiiviskursseilla perhesirkusta, lattia-akrobatian perusteita, käsilläseisontaa, volttikurssia ja pariakrobatiaa. Tarkemmat tiedot kursseista löydät alta.

Osallistujia ei ole vakuutettu Sirkus Magentan puolesta, joten muistathan huolehtia omasta vakuutuksestasi.

Ilmoittautumistilanne selviää parhaiten täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisvahvistuksesi kertoo sinulle mahduitko mukaan ja mikäli kurssi on jo täynnä, saat paikan jonotuslistalta.

Perhesunnuntai!

Sirkusta koko perheelle sunnuntaina 26.2. klo 10.30–12.30 Malmin palloiluhallissa, Siemenkuja 3. Perhesunnuntai on suunniteltu 4–7-vuotiaille lapsille, mutta myös vanhemmat sisarukset ovat tervetulleita. Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita.

Haluaisitteko mukaan perhesirkukseen, mutta säännöllinen harrastus ei sovi perheenne arkeen? Vai ettekö malta odottaa perhesirkuskauden alkamista? Ei hätää! Sirkus Magentan perhesunnuntai on vastaus ongelmaan ja samalla myös oivallinen mahdollisuus tutustua perhesirkusharrastukseen.

Sirkus Magentan perhesirkuksessa vanhemmat eivät istu sivussa, vaan osallistuvat temppuiluun yhdessä lastensa kanssa. Perhesunnuntaina tehdään kuperkeikkoja ja ihmispyramideja, jongleerataan, pelleillään, leikitään, tasapainoillaan, loikitaan ilmaradalla, hypitään trampoliinilla ja pidetään hauskaa!

Varustaudu vaatteilla, joissa on mukava liikkua. Harjoittelemme paljain jaloin tai tossut jalassa. Mukaan vesipullo ja pientä välipalaa.

Kurssin hinta 30 €/lapsi. Samalle kerralle osallistuvat sisarukset saavat 30 prosentin alennuksen.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: toimisto@sirkusmagenta.fi

Heitä kärrynpyörä!

Lattia-akrobatian peruskurssi Malmin palloiluhallissa, Siemenkuja 3, maanantaina 9.1. klo 20.30–22 ja sunnuntaina 15.1. klo 12.30–16.

Kiinnostaako sirkusakrobatia? Mitenkäs tämä kärrynpyörä nyt oikein menikään? Tule tutustumaan sirkusakrobatiaan tai terästämään taitojasi ennen treenikauden alkua! Kurssilla kerrataan lattia-akrobatian perusliikkeitä sekä niiden variaatiota, kuten erilaisia kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja nousuja käsilläseisontaan.

Edistyneemmät akrobaatit voivat tehdä kärrynpyöränsä vaikkapa yhdellä kädellä – tai kokonaan ilman. Kurssi sopii kaikille liikkumisesta kiinnostuneille. Opetustila mahdollistaa turvallisen ja monipuolisen harjoittelun. Käytössämme on mm. ilmavolttirata sekä iso trampoliini.

Harjoittelemme paljain jaloin tai jumppatossut jalassa. Päälle mukavat sisäliikuntavarusteet ja mukaan vesipullo. Sunnuntaiksi kannattaa ottaa mukaan pientä evästä.

Kurssin hinta 60 €

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: toimisto@sirkusmagenta.fi

Jalat tukevasti irti maasta!

Käsilläseisonnan intensiivikurssi Malmin palloiluhallissa, Siemenkuja 3, maanantaina 20.2. klo 20.30–22.

Haluatko tutustua käsilläseisontaharrastukseen? Oletko jo harjoitellut omatoimisesti, mutta kaipaat neuvoja ammattilaiselta? Tule Sirkus Magentan käsilläseisonnan tiiviskurssille! Kurssilla käydään läpi käsilläseisonnan perusteita, ja lajiin jo vihkiytyneet saavat haastavammat versiot samoista harjoituksista. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pidempäänkin ylösalaisin viihtyneille. Ennakkotaitoja ei vaadita, mutta suoran päälläseisonnan osaaminen on suotavaa.

Harjoittelemme paljain jaloin tai jumppatossut jalassa. Päälle mukavat sisäliikuntavarusteet ja mukaan vesipullo.

Kurssin hinta 20 €.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: toimisto@sirkusmagenta.fi

Heitä voltti!

Lattia-akrobatian tiiviskurssi Malmin palloiluhallissa, Siemenkuja 3, sunnuntaina 21.5. klo 12.30-16 ja maanantaina 22.5. klo 20.30–22.

Kevätkauden päätteeksi suosittelemme tietenkin volttikurssia! Oppilaat pääsevät harjoittelemaan voltteja eteen, taakse ja sivulle – kierteillä tai ilman. Kurssin osallistujilta edellytetään lattiaakrobatian perusteiden hallintaa tai puutteellista itsesuojeluvaistoa.

Vaikka et olisi heittänyt voltin volttia elämäsi aikana, ei hätää. Kurssilla kukin osallistuja voi edetä omien valmiuksiensa ja rohkeutensa mukaan. Opetustila mahdollistaa turvallisen ja monipuolisen harjoittelun. Käytössämme on mm. ilmavolttirata sekä iso trampoliini.

Harjoittelemme paljain jaloin tai jumppatossut jalassa. Päälle mukavat sisäliikuntavarusteet ja mukaan vesipullo. Sunnuntaiksi kannattaa ottaa mukaan pientä evästä.

Kurssin hinta 60 €

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: toimisto@sirkusmagenta.fi

Nosta ihmistä, älä rautaa!

Pariakrobatian intensiivikurssi Malmin palloiluhallissa, Siemenkuja 3, sunnuntaina 28.5. klo 12.30-16 ja maanantaina 29.5. klo 20.30–22.

Pariakrobatia on hauska ja sosiaalinen harrastus. Yksinkertaistettuna isompi viskoo ja nostelee pienempää tai pienempi kiipeilee isomman päällä. Toisaalta jotkut temput onnistuvat paremmin samankokokoisten tekeminä. Välillä taas osat vaihtuvat ihan vaan haastemielessä. Lisäksi harjoittelemme erilaisia ryhmäakrobatiatemppuja. Joka tapauksessa lajia on hankala harjoitella yksin!

Oma pari ei ole välttämätön, etenkään jos haluat harjoitella sekä nostajan että nousijan roolia. Oman parin kanssa saanet kurssista kuitenkin enemmän irti.

Kurssilla pääset lentämään ja/tai olemaan alahenkilönä sekä perinteisemmissä pariakrobatialiikkeissä että dynaamisissa, tanssillisemmissa liikkeissä ja nostoissa. Harjoittelemme erilaisia pariakrobatialiikkeitä ja yhdistämme niitä toisiinsa pieniksi kokonaisuuksiksi. Harjoittelemme myös erilaisia triotemppuja ja rakennamme ihmispyramideja.

Kurssi on suunnattu etupäässä henkilöille, jotka hallitsevat pariakrobatian perusteet. Osaat ylösalaisin tehtäviä ja vastapainoa käyttäviä liikkeitä eikä ajatus parin hartioilla seisomisesta järkytä. Harjoituksia muokataan tarvittaessa osallistujien taitotason mukaan, joten enemmänkin lajia harrastaneet saavat varmasti haasteita. Myös innokkaat aloittelijat ovat tervetulleita.

Varustaudu vaatteisiin, joissa on mukava liikkua. Harjoittelemme paljain jaloin tai tossut jalassa. Mukaan vesipullo ja sunnuntaina pientä välipalaa.

Kurssin hinta 60 €

Ilmoittautuminen

Lisätietoja: toimisto@sirkusmagenta