Käsilläseisonta

Antti

Maailma näyttää hienommalta ylösalaisin!

Tunneilla tutustutaan monipuolisesti käsillätasapainoiluun ja harjoitellaan temppuja niin sirkuksen, breikkauksen kuin capoeirankin saralta. Jatkoryhmä sopii sinulle, jos pystyt nousemaan käsilläseisontaan ilman tukea ja väillä pysytkin siellä. Käsilläkävelykin onnistuu mahdollisesti muutaman askeleen verran. Alkeisryhmässä aloitamme harjoittelun aivan alusta.

Käsilläseisonnan harjoittelu kehittää erityisesti vartalonhallintaa, liikkuvuutta sekä ylä- ja keskivartalon voimaa. Lajissa edistyminen vaati pitkäjänteistä harjoittelua. Vaivannäkö on kuitenkin sen arvoista! Käsilläseisontataito antaa sinulle kokonaan uuden ulottuvuuden saada huomiota ja päästä pätemään. Lisäksi lomakuvistasi tulee paljon siistimpiä.

Päälle sisäliikuntavarusteet, jalkaan paljaat varpaat ja mukaan vesipullo. Monilla on mukana myös urheiluteippiä tai jotain muuta rannetta tukevaa.

Poissaoloja voi korvata muissa aikuisryhmissä. Ilmoita meille mahdollisesta korvauskerrasta ennen korvaustunnille osallistumista laittamalla sähköpostia: toimisto@sirkusmagenta.fi. Ilmoittaminen riittää, erillistä kuittausta ei tarvitse odottaa. Korvaukset tulisi suorittaa saman kauden aikana.

Ilmoittautumistilanne selviää parhaiten ilmoittautumalla ryhmään. Ilmoittautumisvahvistuksesi kertoo sinulle mahduitko mukaan ja mikäli ryhmä on jo täynnä, saat paikan jonotuslistalta.

Tunteja ohjaa Antti Leinonen.

Lisätietoja
Ilmoittautumislomake, syksy 2018
toimisto@sirkusmagenta.fiIlmoittautumislomake, syksy 2018

Kässäriryhmien opetuspäivät ja hinnat

Ryhmä
Alkaa
Loppuu
Loma(t)
Kertoja
Käsilläseisonta, alkeis- ja jatkoryhmä, Suvilahti20.8.10.12.15.10.16245

Kässäriryhmien opetuspaikat ja -ajat

Ryhmä
Päivä
Aika
Opetuspaikka
Käsilläseisonta, jatkoryhmä, Suvilahtimaklo 17.30–19Esitystaiteen keskus, Sali 1, Kaasutehtaankatu 1 (Suvilahti, Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs)
Käsilläseisonta, alkeisryhmä, Suvilahtimaklo 19–20.30Esitystaiteen keskus, Sali 1, Kaasutehtaankatu 1 (Suvilahti, Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs)

Osallistujia ei ole vakuutettu Sirkus Magentan puolesta, joten muistathan huolehtia omasta vakuutuksestasi.