Tervetuloa sirkukseen!

Joukkorahoituksella sirkuskoulutusta pakolaisleirille


Zaatarin pakolaisleirin sirkuskoulun tyttöjen ryhmän ohjaajat 2016. Kuva: Silja Kyytinen

Tule mukaan mahdollistamaan Sirkus Magentan koulutusvierailua Zaatarin pakolaisleirin sirkuskouluun! Magenta perusti koulun 2013 yhteistyössä Kirkon Ulkomaanavun kanssa. Nykyisin sirkus tarjoaa iloa ja harrastuksen liki 200 leirillä asuvalle lapselle ja nuorelle sekä toimeentulon syyrialaisille tyttö- ja poikaryhmien ohjaajille. Koulutusvierailuilla Magentan ohjaajat tarjoavat syyrialaisohjaajien ammattitaidon kehittymiselle välttämätöntä sirkusteknistä ja pedagogisesta tukea. Haemme joukkorahoituksella tukea elokuun 2017 tukivisiittiin. Vastikkeina saat huikeita sirkuselämyksiä itsellesi tai yrityksellesi. Voit valita vaikkapa hikiset sirkustreenit, kaikkien aikojen hauskinta työhyvinvointiohjelmaa tai kaveriporukan hilpeän sirkuspajan. Kampanja on auki vain 25.6.2017 saakka, joten toimi nopeasti! Autat kampanjaa valtavasti myös jakamalla sivua ja kertomalla siitä kavereille, sukulaisille ja kollegoille. Kiitos ja kumarrus! www.mesenaatti.me/sirkusmagenta. Seuraa kampanjakuulumisia Facebookissa ja Instagramissa.

 

Our Vamos groups runs a circus workshop at Kaupungin Teatteri

Vamos-nuorten ryhmä Helsingin Kaupunginteatterissa.

 

Sirkuksen iloa ihan kaikille

Tuomme sirkuksen taikaa erityisryhmille, työpaikoille, kouluihin, päiväkoteihin ja kaduille.

Voit tilata meiltä sirkustyöpajoja, esityksiä, työhyvinvointipäivien ohjelmaa sekä koulutusta. Lisäksi järjestämme säännöllistä harrastustoimintaa kaiken ikäisille.

Innokas joukkomme koostuu sirkustaiteilijoista, akrobaateista, tanssijoista sekä opetus- ja nuorisotyön ammattilaisista.